Jacquemus: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το όνομα του brand


Ο Γάλλος σχεδιαστής έκανε την αποκάλυψη μέσω του Instagram.

Από τότε που ο Simon Porte Jacquemus έκανε το ντεμπούτο του στην μόδα μάς έχει χαρίσει μοναδικές συλλογές που κάθε φορά γίνονται ανάρπαστες. Τα cult αξεσουάρ του όπως το oversized ψάθινο καπέλο και το μικροσκοπικό τσαντάκι Jacquemus λατρεύονται αμέσως από τα κορίτσια της μόδας.

Χθες, ο 29χρονος σχεδιαστής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έκανε μία συγκινητική αποκάλυψη για το πως το πετυχημένο brand του πήρε αυτό το όνομα. “Πριν από 10 χρόνια που έχασα την μαμά μου αποφάσισα να λανσάρω το brand με το όνομά της: Jacquemus. Να μπορώ να μιλάω εκ μέρους της και εκ μέρους όλων των γυναικών που με εμπνέουν. Μου έδωσε δύναμη και ένα τεράστιο χαμόγελο για να προχωρήσω. Θα είμαι ευγνώμων για πάντα. Με αγάπη, Simon”, έγραψε κάτω από την φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram στην οποία ποζάρει μικρός μαζί με την αγαπημένη του μητέρα.

Ο Simon Porte Jacquemus γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό της Γαλλίας, το Mallemort. Οι γονείς του ήταν αγρότες. Η μητέρα του ειδικευόταν στην καλλιέργεια του καρότου ενώ ο πατέρας του στο σπανάκι. Μεγάλωσε μαζί με τους παππούδες του και όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή του δεν θα ξεχάσει ποτέ πως λάτρευε να πουλάει στην άκρη του δρόμου λαχανικά και λουλούδια μαζί τους.

Αυτή του την αγάπη έδειξε άλλωστε και στο τελευταίο του show στο Παρίσι όπου έστησε ένα υπέροχο σκηνικό βγαλμένο από χωριό της Νότιας Γαλλίας με πάγκους γεμάτους λουλούδια.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ