ΙΚΑ Αγίου Κωνσταντίνου – ΤΩΡΑ: Ο προϊστάμενος αφήνει πατέρα με 18 μηνών άρρωστο μωρό στην αγκαλιά και παίζει στο… instagram!


Απάνθρωπες και απαράδεκτες συμπεριφορές μας κατήγγειλε αναγνώστης πριν λίγο για το ΙΚΑ της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, αυτή την ώρα και ενώ περιμένει τουλάχιστον μια ώρα στην ουρά του ισογείου, αγκαλιά με 18 μηνών μωρό το οποίο είναι άρρωστο, ζήτησε από τον προϊστάμενο την ανοχή του για να εξυπηρετηθεί κατ’ εξαίρεση και προτεραιότητα λόγω του βρέφους που αναγκαστικά έχει μαζί του λόγω του γεγονότος πως η σύζυγός του εργάζεται.

Ο αδιάφορος προϊστάμενος την ώρα της έκκλησης σκρόλαρε σε εικόνες του… instagram αδιαφορώντας κυριολεκτικά για τον πολίτη, εξοργίζοντας τον άτυχο πατέρα του παιδιού.

Μάλιστα και σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλλοντα, ζήτησε από τον ίδιο να πάει μπροστά στην ουρά και να ζητήσει από τους άλλους πολίτες να παρακάμψει την ουρά, πράγμα που είναι αδιανόητο και σίγουρα θα δημιουργούσε δυσφορία (δεν είμαστε και οι πιο πολιτισμένοι ως λαός).

Ο πατέρας, μετά από μια ώρα αναμονής, ακόμα και αυτή την ώρα, βρίσκεται στον κρύο και βρώμικο διάδρομο των γραφείων του ΙΚΑ, περιμένοντας για να παραλάβει τα φάρμακά του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ