Έκοψε το χέρι της με πριόνι προκειμένου να εισπράξει ασφάλεια 500.000€

Μια γυναίκα μόλις 21 ετών έκανε το αδιανότητο. Αυτοακρωτηριάστηκε με ένα πριόνι προκειμένου να πάρει τα λεφτά της ασφάλειας που είχε κάνει σε ασφαλιστική εταιρία.

Το περιστατικό συνέβη στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας και οι γιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης ύστερα από πολύωρα χειρουργεία κατάφεραν να επανακολλήσουν το χέρι της γυναίκας. Τώρα αυτή αλλά και ένας συγγενής της κατηγορούνται από την ασφαλιστική για απόπειρα απάτης και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι 8 χρόνια.

Η γυναίκα στις αρχές του έτους είχε υπογράψει ασφαλιστήρια συμβόλαια για θάνατο ή τραυματισμό με 5 διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρίες. Σε περίπτωση τραυματισμού θα λάμβανε ποσό τουλάχιστον 500.000 ευρώ και 3.000 ευρώ καθαρά κάθε μήνα.

Αυτό παραξένεψε μια ασφαλιστική που προσέφυγε στην αστυνομία. Καθώς έψαξαν την υπόθεση διαπιστώθηκε και σύμφωνα με τα όσα είδαν οι χειρουργοί που κόλλησαν το χέρι της, ότι ο ακρωτηριασμός έγινε με κυκλικό πριόνι. Στην ανάκριση ο συγγενής παραδέχτηκε ότι μαζί έκοψαν το χέρι από τον καρπό με στόχο να πάρουν την αποζημίωση της ασφαλιστικής.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ