Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Μπλατ για τον δανεισμό του Τίμα.


Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ιταλία, όπου αύριο (14/3) θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο, για την 26η αγωνιστική της Euroleague. Τι δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ για τον δανεισμό του Γιάνις Τίμα.

Λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ιταλία, ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ αναφέρθηκε και στον δανεισμό του Γιάνις Τίμα στη Χίμκι.

«Προφανώς έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα με σπουδαία επιθετική ικανότητα και γεμάτο ρόστερ με σκόρερ και παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία. Είναι μια ομάδα που είχε σπουδαίες στιγμές μέσα στην σεζόν. Θα πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι επιθετικά, πρέπει να δώσουμε σημασία στις λεπτομέρειες.

Την ίδια ώρα πρέπει να επαναλάβουμε ό,τι κάναμε στο τελευταίο μας παιχνίδι. Να μετατρέψουμε τις καλές άμυνες, σε ευκαιρίες για σκορ που θα μας βοηθήσουν να είμαστε ανταγωνιστικοί για να κερδίσουμε», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Στα καλά μας παιχνίδια φέτος παίξαμε σε υψηλό ρυθμό. Θα πάμε στην έδρα τους, θα πρέπει να προσέξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και να δούμε πως θα τον χρησιμοποιήσουμε ως δικό μας πλεονέκτημα».

Για τον δανεισμό του Τίμα, τόνισε: «Είναι μια απόφαση που στο τέλος της ημέρας είναι θετική και για τις δύο πλευρές. Είχαμε έναν καλό παίκτη που δεν βρήκε τον τρόπο να προσαρμοστεί και μεταξύ άλλων φαίνεται μια κίνηση που θα ευνοήσει και τις πλευρές. Δεν προέκυψε νωρίτερα η λύση αυτή με τον Τίμα. Έγινε επιλογή τις τελευταίες τρεις ημέρες».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ