ΑΕΚ: Ο Χουλτ μετρά… αντίστροφα. Προετοιμασία με προβλήματα


Η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και καιρό χωρίς αριστερό μπακ, αφού έχει τραυματίες τους Λόπες και Χουλτ. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται σύντομα να έχει ευχάριστα νέα από αυτό το “μέτωπο”, την ώρα όμως που έχει σημαντικά “θέματα” ενόψει Ατρομήτου.

Πολύ κοντά στην επάνοδο του στη… δράση βρίσκεται ο Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός μπακ συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης της ΑΕΚ την Τρίτη (12.03,2019).

Γήπεδο ΑΕΚ: «Κλείνει» το πέταλο με κερκίδες! [pics]

Ο Χουλτ δείχνει έτσι πως έχει αφήσει πίσω την θλάση που τον ταλαιπώρησε και πλέον μετρά αντίστροφα για την αγωνιστική του επιστροφή.

Πάντως, η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο έχει αρκετά προβλήματα. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους κοιλιακούς, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Όσο για τον Μιχάλη Μπακάκη, έκανε ατομικό, αφού προτιμήθηκε να αποφορτιστεί (έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ένα πρήξιμο στο πέλμα). Η νέα προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (10:30).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ