Champions League LIVE: Γιουβέντους – Ατλέτικο και Σίτι – Σάλκε


Με δύο ακόμα σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα των ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League.
Στο πιο «λαμπερό» ματς της βραδιάς, η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να πετύχει μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Σάλκε, έχοντας σχεδόν… καθαρίσει την πρόκριση.

Μπορεί η ποδοσφαιρική Ευρώπη να ασχολείται τις τελευταίες ημέρες με τις εξελίξεις στη Ρεάλ Μαδρίτης και την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της, αλλά οι αποψινοί αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League μπορούν εύκολα να επαναφέρουν το ενδιαφέρον στην αγωνιστική δράση!

Το πιο «δυνατό» ματς γίνεται στο Τορίνο, εκεί όπου η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-0 της Μαδρίτης και να αποκλείσει την Ατλέτικο (σ.σ. στο γήπεδο της θα γίνει ο τελικός του Champions League).

Ο Μάσιμο Αλέγκρι έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Άλεξ Σάντρο και οι τραυματίες Κουαδράδο, Ντε Σίλιο, Μπαρτζάλι, Ντάγκλας Κόστα και Κεντίρα.

Ο Ρονάλντο έχει πετύχει 19 γκολ στη Serie A και 1 στο Champions League, στο εντός έδρας ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο άνοιξε το σκορ.

Τελειωμένη υπόθεση μοιάζει η πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι στο άλλο ματς της βραδιάς. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στους «8» του Champions League, μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν.

Οι απουσίες από τους «πολίτες» των τραυματιών Ντε Μπρόινε, Μεντί, Μπράβο και Κομπανί, αλλά και των τιμωρημένων Φερναντίνιο και Οταμένδι λογικά θα κάνουν λίγο πιο δύσκολο το έργο των γηπεδούχων στην αναμέτρηση του Μάντσεστερ.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη των αναμετρήσεων

 

Στη φάση των «8» του Champions League βρίσκεται ήδη ο Άγιαξ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ και η Πόρτο.

Η κλήρωση των προημιτελικών (αλλά και των ημιτελικών) θα γίνει την Παρασκευή (15.03.20190), στις 13:00 ώρα Ελλάδας, στη Νιόν της Ελβετίας.Τα αποτελέσματα και οι υπόλοιποι αγώνες ρεβάνς (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Ντόρτμουντ (Γερμανία)-Τότεναμ (Αγγλία) 0-1 (0-3)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Αγιαξ (Ολλανδία) 1-4 (2-1)

Παρί ΣΖ (Γαλλία)-Μάντσεστερ Γ.(Αγγλία) 1-3 (2-0)

Πόρτο (Πορτογαλία)-Ρόμα (Ιταλία) 3-1 παρ. (2-1 κ.α.) (1-2)

Γιουβέντους (Ιταλία)-Ατλέτικο Μ.(Ισπανία) 12/3 (0-2)

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Σάλκε (Γερμανία) 12/3 (3-2)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Λιόν (Γαλλία) 13/3 (0-0)

Μπάγερν Μ.(Γερμανία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) 13/3 (0-0)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ