Κεγαχιόγλου για την αθώωση του μοντέλου: Είμαι ευτυχής που διαψεύσθηκα


Συγκινημένος ο δικηγόρος της 21χρονης Ειρήνη Μελισσαροπούλου, Σάκης Κεχαγιόγλου, μίλησε από το Χονγκ Κονγκ

Αθώα κρίθηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τους 7 ενόρκους στο Χονγκ Κονγκ. Η απόφαση βγήκε το πρωί της Τετάρτης (13/3), και η 21χρονη που κρατείτο τους τελευταίους 17 μήνες στην Κίνα, με την κατηγορία της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και ειδικότερα 2,6 κιλών κοκαΐνης, θα επιστρέψει στη χώρα της και την οικογένειά της.

«Είναι ομόφωνη η απόφαση για την αθώωσή της», ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Κεχαγιόγλου στο Newsbomb.gr

Δεν μπορούν να το πιστέψουν οι δικοί της άνθρωποι ότι η περιπέτειά τους τελείωσε. Κι όμως, μετά την πολύμηνη κράτησή της, η Ειρήνη παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα της.

Όπως δήλωσε στο Newsbomb.gr, ο διακεκριμένος δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου, «η 21χρονη Ειρήνη κρίθηκε ομόφωνα αθώα από τους 7 ενόρκους».

«Εκφράζω τη χαρά και θα έλεγα την συγκίνησή μου για την ομόφωνη αθώωση της Ειρήνης. Η άρτια προετοιμασία της υπεράσπισής της επί 17 μήνες και η άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους στο Χονγκ Κονγκ απέδωσαν τους καρπούς τους.

Ήμουν ως γνωστόν επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα της δίκης, λόγω της αυστηρότατης νομοθεσίας που ισχύει στην Κίνα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αισθάνομαι ευτυχής επειδή διαψεύσθηκα», δήλωσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ