Αρμάνι – Ολυμπιακός: Αποστολή… εξάδας στο Μιλάνο


Τη νίκη στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο ψάχνει απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός (21:45, NewsIt.gr, Νovasports2), αποτέλεσμα που θα του δώσει μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της έκτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Euroleague.

Δύσκολη “αποστολή” μακριά από την έδρα του έχει ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague κι ενώ ακολουθεί… διαβολοβδομάδα.

Η ομάδα του Μπλατ δίνει έναν κομβικό αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο και θέλει να φτιάξει και πάλι ένα νικηφόρο σερί, που θα της εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ της Euroleague.

Οι “ερυθρόλευκοι” έβαλαν τέλος σε αρνητικό σερί 5-0 με νίκη επί της Μπούντουτσνοστ στην Ποντγκόριτσα την περασμένη εβδομάδα και πλέον ισοβαθμούν στην 6η θέση με την Μπασκόνια και την -αντίπαλό τους την Πέμπτη- Αρμάνι (ρεκόρ 12-13).

Με νίκη κόντρα στην ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι (εντός έδρας φέτος έχει 7 νίκες και 5 ήττες), ο Ολυμπιακός θα κάνει σημαντικό βήμα για το πλασάρισμα στην έκτη θέση.

Οι “ερυθρόλευκοι” αναχώρησαν την Τετάρτης (13.03.2019) για την Ιταλία, χωρίς τον τραυματία Γιάνις Στρέλνιεκς, ενώ ο Γιάνις Τίμα δόθηκε δανεικός στη Χίμκι. Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.

Η αποψινή, είναι η 20η φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στην Euroleague. Ο Ολυμπιακός έχει 13 νίκες, ενώ στα παιχνίδια που έχουν γίνει επί ιταλικού εδάφους μετρά πέντε “διπλά”.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ