Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Tο κομμάτι της παρουσίασης ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μιλά για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια.

Η ηθοποιός ανέλαβε την παρουσιάση του ζαχαροπλαστικού reality του alpha, κάτι που αποπειράθηκε για πρώτη φορά και τόνισε:

«Το Bake of Greece ήταν σχο­λείο από κάθε άποψη. Αφενός δεν είχα εξοικείωση με τη ζαχαροπλα­στική και αφετέρου το κομμάτι της παρουσίασης ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Κλήθηκα να ανα­λάβω αυτόν τον ρόλο για πρώτη φορά, όμως υπήρχε οικειότητα με τους ανθρώπους του καναλιού, αλλά και η εμπιστοσύνη ότι πάμε να κάνουμε ένα ωραίο και γλυκό πρόγραμμα. Ήταν μια πολύ ευχά­ριστη εμπειρία».

Τι κρατάτε από τη συνεργασία σας με τους σεφ του παιχνιδιού;

«Δεν είχα συνεργαστεί με κανέναν τους. Είναι αξιολάτρευτοι και γνώστες στον χώρο τους και αυτό που κάνουν το κάνουν με μεγάλη αξιοπρέπεια. Χαίρομαι πολύ που τους γνώρισα και έχω να πω ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Ο ρόλος του κριτή είναι από μόνος του λίγο αμήχανος. Από τη μία συγκεντρώνουν τον θαυμασμό των διαγωνιζόμενων και από την άλλη εισπράττουν το άγχος τους για την κριτική που θα τους κάνουν. Επομένως δεν μπορούσαν να βγάλουν και στους παίκτες όλον αυτόν τον χαβαλέ που έχουν ως άνθρωποι! Από τον Άκη Πετρετζίκη, τον Νικόλα Στράγγα και τον Δημήτρη Χρονόπουλο κρατώ την αγάπη και το πάθος τους γι” αυτό που κάνουν. Δεν είναι τυχαία εκεί που είναι.Έχουν δουλέψει πολύ, έχουν εκπαιδευτεί και τολμήσει πολύ, ο καθένας με τον τρόπο του, και όταν βάζεις πάθος και δέσμευση, σε όποια δουλειά κι αν κάνεις, αποδίδουν καρπούς». 

Πηγή: Τηλέραμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here