Βήμα παραμονής για το Λαύριο. Καθοριστική ήττα για Κολοσσό


Το Λαύριο διατήρησε την πολύ καλή παράδοση που έχει κόντρα στον Κολοσσό, τον νίκησε μέσα στη Ρόδο με 80-76 και… ψαλίδισε τις ελπίδες του για παραμονή στην Basket League, κάνοντας παράλληλα αποφασιστικό βήμα για να μείνει στην κατηγορία.

Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε το Λαύριο, επικρατώντας του ουραγού Κολοσσού Ρόδου στο “Βενετόκλειο” με 80-76, στην αναμέτρηση που άνοιξε την “αυλαία” της 19ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη αύξησε στους δύο βαθμούς το προβάδισμά της έναντι των “θαλασσί”, ενώ υπερτερεί πλέον και σε ενδεχόμενη μεταξύ τους ισοβαθμία, καθώς μετράει δύο νίκες στα παιχνίδια της με τους νησιώτες που παραμένουν στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Λαμπ με 21 πόντους, με τον Κακλαμανάκη να είχε 14 και τον Μιλόσεβιτς 13. Από τους γηπεδούχους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τσούπκοβιτς με 23 πόντους, ενώ οι Μπράουνινγκ και Πίνκστον είχαν από 17 και 16 αντίστοιχα.

Να αναφέρουμε ότι ο κόουτς του Κολοσσού, Στέργιος Κουφός διαμαρτυρήθηκε στο 32′ στους διαιτητές φάουλ που χρεώθηκε ο Ντιγκ (Τσαρούχα, Διαμαντής, Πουρσανίδης Κ.), γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του με δύο τεχνικές ποινές.

Τα δεκάλεπτα: 17-25, 36-47, 51-59, 76-80


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ