Η Νικολέττα Βλαβιανού γίνεται…Καλόγρια


Με έναν αμφιλεγόμενο ρόλο επι­στρέφει στην τηλεόραση η Νικολέττα Βλαβιανού… Η ηθοποιός προ­στίθεται στο καστ της επιτυχημένης σειράς «Έλα στη θέση μου» υποδυόμενη την καλόγρια!

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για το νέο της ρόλο και τη σειρά, λέγοντας:

«Εγώ ως καλόγρια μπαίνω στη σειρά, αλλά δεν μ” αφήνουν ν”… αγιάσω».

Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη μη­τέρα του Ζούβα (Ανάστασης Κο­λοβός) , η οποία έχει παιδευτεί πολύ στη ζωή της και κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Η Ζαφειρία ή Ζέφη, όπως θέλει να την αποκαλούν, έρχε­ται ντυμένη μοναχή, αλλά επειδή η λαμογιά φαίνεται να είναι κληρονο­μική στο σόι τους, κρύβει πολλά μυ­στικά. Και μέσα σε όλα γεννιέται κι ένα αναπάντεχο ειδύλλιο με τον Θο­δωρή (Χάρης Γρηγορόπουλος), την ίδια ώρα που η Σίλβια (Αντρη Θεοδότου) την καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι σχέσεις τους δεν περνούν δια πυ­ρός και σιδήρου.

«Τη σειρά την έβλεπα τον πρώ­το χρόνο, αλλά μετά δεν προλάβαι­να, γιατί εργαζόμουν κι εγώ. Ξέ­ρω όμως ότι πάει πολύ καλά και παίζουν και αρκετοί φίλοι μου. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Χάρης Γρη­γορόπουλος, η Μαρία Φιλίππου, ο Μάνος Ιωάννου είναι μερικοί από αυτούς. Τώρα λοιπόν μπήκα με με­γάλη χαρά σε αυτή τη σειρά, που έχει, εκτός από καλό καστ, και πολύ καλή σκηνοθεσία» αναφέρει στην εφημερίδα μας η Νικολέτα Βλα­βιανού και προσθέτει για τον ρόλο της; «Είναι ένας ρόλος παράξενος, θα έλεγα, περίεργος και δεν έχω ξα­νακάνει τέτοιο ρόλο. Και τα παιδιά με τα οποία έχω σκηνές, ο Ανάστα­σης Κολοβός, που υποδύεται τον γιο μου, αλλά και η Αντρη Θεοδότου, που υποδύεται τη νύφη μου, είναι καλά παιδιά και καλοί ,από ό,τι ξέρω, οι εμφανίσεις μου θα δι­αρκέσουν τουλάχιστον για ενάμιση μήνα».

Πηγή: Espresso


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ