Θρυλική ατάκα από το στόμα του Ντάνου: «Ο καθένας έχει μία άποψη που είναι σαν τις κ@λ@τρυπίδες»

Καλό υλικό για… τρολάρισμα και viral βιντεάκια έδωσε ξανά με δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στην πρεμιέρα της παράστασης Ζητείται Ψεύτης. 

Ο Ντάνος λοιπόν, ερωτώμενος για τις έντονες κριτικές που δέχτηκε λόγω της έκδοσης του βιβλίου του, θέλησε να είναι καυστικός, όχι όμως και με τόση μεγάλη επιτυχία. 

Σε ό,τι αφορά τις κριτικές που ακούστηκαν για το βιβλίο του, λοιπόν, ο ίδιος είπε: «Δεν νομίζω ότι αυτές οι κριτικές έγιναν από ανθρώπους που έχουν διαβάσει το βιβλίο μου. Πιστεύω ότι οι κριτικές έγιναν από αυτούς που έκριναν το ότι εγώ δημιούργησα ένα βιβλίο και το βάφτισαν όπως θέλουν. Ο καθένας έχει την άποψή του. Όπως είχε πει και ο Άντονι Κουίν: «Ο καθένας έχει μία άποψη που είναι σαν τις κ@λοτρυπίδες»; Τα λόγια του Άντονι Κουίν ήταν αυτά. Ήταν επίτηδες τόσο στοχευμένα γιατί ήθελε να γίνει καυστικός επειδή οι κριτικές πολλές φορές είναι περισσότερο από αυτό που είπε ο Άντονι Κουίν, καυστικά».

Όπως αργότερα ακούστηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα όπου φιλοξενήθηκαν οι δηλώσεις του Ντάνου, η συγκεκριμένη ατάκα δεν ήταν του Άντονι Κουίν αλλά του Κλιντ Ίστγουντ από μία ταινία του, κάτι που δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί από το πάνελ της εκπομπής. 

Δείτε το σχετικό βίντεο… 

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ