Γιάννης Μπέζος: «Αισθάνομαι πολύ θωρακισμένος»


Ο Γιάννης Μπέζος δεν έχει πάει ποτέ του οντισιόν και δεν θέλει να τον βαθμολογήσει κανένας γι” αυτό που είναι σήμερα. 

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως δεν κάνει οντισιόν όταν πρόκειται ν” ανεβάσει μια παράσταση και πως δεν έχει πάει ο ίδιος ποτέ. 

Πηγαίνετε συχνά σε παραστάσεις;

«Το προσπαθώ, όπως επίσης πηγαίνω να δω έναν ηθοποιό για τον οποίο μου έχουν πει καλά λόγια»

Για να τον καλέσετε όταν έρθει η ώρα σε οντισιόν;

«Δεν κάνω ποτέ οντισιόν για να επιλέξω ηθοποιούς, είμαι κατατοπισμένος κι έχω άποψη»

Εσείς πως είχατε βιώσει την πρώτη οντισιόν στην καριέρα σας;

«Δεν έχω πάει ποτέ σε οντισιόν, την εποχή που ξεκινούσα την καριέρα μου πηγαίναμε για έναν ρόλο συστημένοι»

Θα το βρίσκατε προσβλητικό, να κάνατε σήμερα οντισιόν, αν κάποιος σας το ζητούσε για έναν σπουδαίο ρόλο, κάτι που γίνεται συχνά στο εξωτερικό;

«Τώρα πια δεν θέλω να με βαθμολογήσει κανένας, αυτό μπορεί να ακουστεί ελίτ και εστέτ ας είναι, εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά τι μπορώ να κάνω. Δεν θέλω ούτε να πάω να δουλέψω στο εξωτερικό διότι τα ακούω αυτά, βλέπεις κάποιοι έχουν καλύψει τόσο καλά το θέατρο στην Ελλάδα που δεν τους κρατάει πλέον ο τόπος»

Σε μια κουβέντα παραπάνω που θα σας πει κάποιος -ακόμα και προσβλητική- πως αντιδράτε;

«Δεν μ” έχει προσβάλει ποτέ μέχρι σήμερα κανένας συνάδελφος, τώρα αν κάποιος πει κάτι για μένα, αν θέλει να με θίξει ή να με κριτικάρει, δεν με ενδιαφέρει, δεν κάθομαι να κάνω συζητήσεις, ας πει ότι θέλει, αισθάνομαι πολύ θωρακισμένος. Το αν θα πάρω τα λόγια του στα σοβαρά, είναι δικό μου θέμα, το τι θα πει δικό του! Ποτέ πάντως δεν έχουν προσπαθήσει να με θίξουν σε θέματα πέρα από τη δουλειά μου. Με άγνωστους ανθρώπους, άντε να με έχουν προσβάλει μια φορά, πλην όμως εγώ απαντάω τόσο έντονα που γρήγορα καθαρίζω με αυτά»

Πόσο σας επηρεάζουν τα όσα γράφονται για σας σε διάφορα περιοδικά; Σ”ένα εξώφυλλο είχα διαβάσει για δικό σας διαζύγιο χωρίς να υπάρχει η διευκρίνηση πως η αναφορά γινόταν για τον πρώτο γάμο σας δεκαετίες πριν.

«Το είδα κι εγώ αυτό! Λεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που παίρνει στα σοβαρά αυτά τα έντυπα που είναι για κατανάλωση της τουαλέτας. Όσοι τα διαβάζουν είναι άξιοι της μοίρας τους»

Τι σκεφτήκατε όταν στο εξώφυλλο διαβάσατε για το διαζύγιό σας;

«Τι να σκεφτώ. Τίποτα. Το θεώρησα φυσικά από τη στιγμή που υπάρχει κι αυτή η κατηγορία εντύπων. Δεν παθαίνουμε τίποτα εμείς, το τελευταίο που μας απασχολεί είναι αυτά τα σχόλια» είπε στο Grande

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ