Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η “μητέρα των μαχών” στο ΟΑΚΑ


Όποια κι αν είναι η βαθμολογική θέση και η… δυναμική των δύο ομάδων, το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ΠΑΝΤΑ θα τραβάει τα βλέμματα των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων. Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους δυο “αιώνιους” (19:00, ΕΡΤ, NewsIt.gr).

Η τελευταία μεγάλη τους… παράσταση τη φετινή χρονιά! Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Superleague. Ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση και τους στόχους των δύο “μονομάχων”, οι αγώνες των “αιωνίων” θα είναι πάντα… ντέρμπι.

Πέρα από το γόητρο που δίνει η νίκη σε ένα ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και να συνεχίσει μέχρι τέλους τη… μάχη του -με τον Άρη- για την κατάκτηση της 5ης θέσης στη Superleague. Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός θέλει να πάει χωρίς ήττα μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αφού ο φετινός τίτλος μόνο με “αυτοκτονία” του ΠΑΟΚ θα φύγει από τη Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη καλούνται να ξεπεράσουν την επιθετική δυστοκία των τελευταίων μηνών, προκειμένου να εξακολουθήσουν να διεκδικούν το “χρυσό εισιτήριο” της 5ης θέσης, που ισοδυναμεί με “σβήσιμο” του ευρωπαϊκού αποκλεισμού…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με Νάτχο η αποστολή του Μαρτίνς!

Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί -υπό προϋποθέσεις- να “κλειδώσει” από σήμερα τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League. Αυτό θα συμβεί με δική του νίκη και γκέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χωρίς Μαυρομάτη στο ντέρμπι! Η αποστολή του Δώνη
Πιθανές ενδεκάδες

Παναθηναϊκός (3-4-3): Διούδης – Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουλιμπαλί – Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Κάτσε – Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης, Μακέντα.

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα – Ομάρ, Μιράντα, Μεριά, Κούτρης – Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε – Ποντένσε, Μασούρας, Φορτούνης – Χασάν (Γκερέρο).

Η… παράδοση των δύο ομάδων

Νίκες Παναθηναϊκού: 30

Ισοπαλίες: 46

Νίκες Ολυμπιακού: 44

Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό

Νίκες Παναθηναϊκού: 18

Ισοπαλίες: 24

Νίκες Ολυμπιακού: 17

Στον πρώτο γύρο

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018, 19.30

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1

(90′ σουτ Σισέ – 61′ σουτ Κάτσε)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ