Eurovision 2019: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για την Κατερίνα Ντούσκα


H Κατερίνα Ντούσκα με το τραγούδι της, έχει ήδη κερδίσει την υποστήριξη πολλώ eurofans στη φετινή Eurovision.

Σε μια λαμπερή βραδιά, η ΕΡΤ παρουσίασε σε παγκόσμια πρώτη, στη μεγάλη οθόνη του Με­γάρου Μουσικής, το βίντεο με το” τραγούδι της Ελλάδας για τη φε­τινή διοργάνωση της Εurovision. 

Η Κατερίνα Ντούσκα είπε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό, ωστόσο συμπλήρωσε πως «είμαι ονειροπόλα και πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στους-ανθρώπους που ονειρεύονται». Αποκάλυψε πως έχει άγχος για τη συμμετοχή της και βλέπει πολλούς εφιάλτες. Φυσικά, βλέπει και όμορφα Ονειρα, γιατί, όπως πρόσθεσε, πιστεύει στην ομάδα της και στο τραγούδι που έγραψαν. Τις βραδιές θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου. Οι δυο τους βρέθηκαν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής και μίλησαν για τη γνωριμία τους αλλά και για το τι σημαίνει γι” αυτούς. Η Μαρία Κοζάκου είπε για τη φετινή συμμετοχή πως, αν μη τι άλλο, «πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πρόταση της Ελλάδας και ήταν αυτή που προ­σκάλεσε στη σκηνή την Κατερίνα. 

-Η Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Ντούσκα ζει μόνιμα στην Αθήνα.

-Το άλμπουμ “Embotiment» κυκλοφόρησε το 2016 και το 2018 to singleτης «Fire away» επιλέχθηκε για να ντύσει μουσικά επιτυχημένη καμπάνια.

-Το μουσικό ύφος της περιλαμβάνει σκοτεινούς ήχους που θυμίζουν τα πρότυπα της όπως η Lykke Li, Banks και Jessi Ware και ο αξιοσημείωτος τρόπος που ερμηνεύει τα τραγούδια της έχει κατά καιρούς παρομοιαστεί με αυτόν της Winehouse.

-Έγινε γνωστή με το hit «Οne in amillion» και τη διασκευή της στο «Do I wanna know» των Arctic Monkeys, η οποία έχει ξεπεράσει τις 2.000.000 προβολές στο Youtybe.

-Έχει συνεργαστεί με πολλούς διεθνείς καλλιτέχνες όπως η LΡ, ο Albin Lee Meldau, ο Tom Baxter, o Oddisee ενώ έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε μεγάλες σκηνές και φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

-Εμφανίστηκε και στο διεθνές φεστιβάλ «Give a home» του Sofarsound”s/Amnesty International, όπου ήταν μια εκ των 300 καλλιτεχνών που συμμετείχαν με σκοπό την υποστήριξη των προσφύγων ανά τον κόσμο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ