Μαύρη Θάλασσα: Ο Ταχίρ βρίσκεται αντιμέτωπος με τους άντρες του Βεντάτ

17/03/2019 16:11

Στη Μαύρη Θάλασσα οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές με ανθρωποκυνηγητά, ομηρίες και κινδύνους.

 ΟΙ ΣΥΝΑΡΠΛΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει από τον Βεντάτ και τις συνέπειες υφίσταται και η οι­κογένεια του Ταχίρ. Ακόμη, όμως, κι όταν εκείνος μαθαίνει ότι ο Βεντάτ κρατά όμηρο τον αδελφό του, αποφασίζει να τον αντιμετω­πίσει ο ίδιος, αλλά σε καμία πε­ρίπτωση να μη βάλει σε κίνδυνο εκείνη το γιο της.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ενώ ο Ταχίρ βρίσκεται αντιμέτωπος με τους άντρες του Βεντάτ, η Νε­φές κάνει καταγγελία στον άντρα της για κακοποίηση. Παράλληλα, ο Μουσταφά έρχεται σε συμφωνία με την Είσάν. Εκείνη θα τον βοηθή­σει να αποδράσει κι εκείνος θα την οδηγήσει στη Νεφές και το γιο της. Η Είσάν, όμως, του δίνει και μια φω­τογραφία με τη Νεφές στην αγκα­λιά ενός άντρα. Του λέει ότι είναι ένας από τους πολλούς εραστές της, τους οποίους χρησιμοποιεί κα­τά καιρούς για να το σκάσει από το σύζυγο της. Κι ενώ ο Βεντάτ συλ­λαμβάνεται, ο Μουσταφά δείχνει τη φωτογραφία στον αδελφό του. Η Νεφές παραδέχεται ότι η Είσάν λέει αλήθεια κι ο Ταχίρ χάνει την εμπιστοσύνη του σε εκείνη. Έτσι, δέχεται να παντρευτεί τη γυναίκα που του προξενεύει η οικογένεια του, το ίδιο κιόλας βράδυ.

«ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!»

Η Νεφές φεύγει από το σπίτι του και πηγαίνει στο αστυνομικό τμή­μα, όπου κρατείται ο Βεντάτ. Ζητά από το φύλακα να τους αφήσει μό­νους. «Ήρθες σε μένα;», τη ρωτά εκείνος. «Όχι, ήρθα για να σώσω τον Ταχίρ», του απαντά εκείνη και τον σημαδεύει με το όπλο της. Ό­πως αποδεικνύεται, ο άντρας στη φωτογραφία ήταν ο αδελφός της. τον οποίο είχε σκοτώσει ο Βεντάτ μπροστά στα μάτια της, όταν είχε προσπαθήσει να τη σώσει από τον εφιάλτη της. Ξέροντας ότι και ο Ταχίρ μπορεί να έχει την ίδια τύχη, αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει το ψέμα της Είσάν. «Ο μόνος τρόπος νια να ζήσει ο Ταχίρ, είναι να πε­θάνεις εσύ!», του λέει.

Πηγή: ΤηλεθεατήςΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης