ΚΑΕ Περιστέρι: “Συγγνώμη παιδιά. Αποδειχθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων”

“Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, ακόμη και αυτή που δεν μας αναλογεί” αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΚΑΕ Περιστέρι, για τα επεισόδια που έγιναν στην αναμέτρηση με τον Άρη, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τα παιδιά και τις οικογένειες που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι:

«Η οικογένεια της Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola θέλει να ζητήσει από καρδιάς, συγγνώμη στα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων, των Ακαδημιών της ομάδας μας αλλά και σε όλα τα παιδιά, γενικά, που βρέθηκαν μαζί με τις οικογένειες τους στις εξέδρες του “Ανδρέας Παπανδρέου” το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) για να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Χαμός στο Περιστέρι – Άρης! Ξύλο μεταξύ οπαδών – pics

Δυστυχώς, αποδειχθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Κατώτεροι να τους προσφέρουμε ασφαλείς συνθήκες. Κατώτεροι να τους δείξουμε ότι το μπάσκετ είναι απλά ένα παιχνίδι. Κι αυτό είναι που μας βαραίνει περισσότερο από όλα.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, ακόμη και αυτή που δεν μας αναλογεί. Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε οι εξέδρες του γηπέδου μας να γεμίσουν από οικογένειες και παιδιά. Με κάθε τίμημα και κόστος.

Καλούμε όμως και τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν τις τυχόν ευθύνες άλλων, να συμμερισθούν την αγωνία μας για έναν αθλητισμό χωρίς βία και να αποδείξουν έμπρακτα πως δεν είναι μέρος του προβλήματος αλλά της λύσης του».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ