Πρώτη ήττα. Η Τζένοα “γονάτισε” την Γιουβέντους – video


Ο Μάσιμο Αλέγκρι προτίμησε να ξεκουράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η Γιουβέντους… απέτυχε, λίγες ημέρες μετά την απίστευτη της πρόκριση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η είσοδος του Πάντεφ “ανέβασε” την Τζένοα, που υποχρέωσε την “βέκια σινιόρα” στην πρώτη της ήττα στη φετινή Serie A (2-0). Ακυρώθηκε γκολ του Ντιμπάλα με χρήση VAR.

Φτάσαμε στην 28η αγωνιστική της Serie A για να δούμε την Γιουβέντους να γνωρίζει την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Η Τζένοα είναι η ομάδα που κατάφερε να “σπάσει” το αήττητο της “βέκια σινιόρα”, επικρατώντας με 2-0 μέσα στο «Λουίτζι Φεράρις».

Μέχρι να αγωνιστεί στη Γένοβα, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετρούσε 24 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 27 παιχνίδια. Ο Ιταλός τεχνικός άφησε εκτός τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Κιελίνι και Ματουιντί, για να ξεκουραστούν, ενώ τραυματίες ήταν οι Κεντίρα, Κόστα, Μπαρτζάλι, Κουαδράδο και Ντε Σίλιο.

Η είσοδος του Πάντεφ (65′) ήταν ο… παράγοντας που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση των γηπεδούχων. Ο Σκοπιανός δημιούργησε το 1-0 του Στουράρο (72′) ενώ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 81′.

Να αναφέρουμε ότι στο 56′ -με το σκορ στο 0-0- ο Ντιμπάλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Τζένοα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ με την υπόδειξη του VAR.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ