Ατρόμητος – ΑΕΚ LIVE: “Μάχη” για την τρίτη θέση στη Superleague


Ατρόμητος και ΑΕΚ τίθενται αντιμέτωποι στο Περιστέρι, για την 25η αγωνιστική της Superleague, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά για την κατάληψη της τρίτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Δύσκολη “αποστολή” έχει η ΑΕΚ στην έδρα του Ατρομήτου, σε ματς για την 25η αγωνιστική της Superleague

Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Η Ένωση έχει 44 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε στην Τούμπα, για πέμπτη μόλις φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Στην έδρα του έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Νοέμβριο και από τότε έχει παίξει μόλις τέσσερα παιχνίδια, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα που νίκησε την ΑΕΚ στην έδρα της φέτος τον περασμένο Νοέμβριο. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντίπαλες τον περασμένο μήνα στα προημιτελικά του Κυπέλλου, με την ΑΕΚ να κάνει δύο νίκες και να παίρνει την πρόκριση.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Στα τελευταία τέσσερα της παιχνίδια, η ΑΕΚ έχει νικήσει μόνο τον Απόλλωνα, ενώ έχασε από Ολυμπιακό, Άρη και έφερε ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Εκτός έδρας έχει χάσει τα δύο τελευταία της ματς, από Ολυμπιακό και Άρη.

Ο Ευθύμης Κουλούρης με τα 16 γκολ του μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Ατρομήτου, που θα αναδειχτεί πρώτος σκόρερ του.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα βρεθεί βέβαια και ο δεύτερος σκόρερ της Superleague, ο Εζεκίελ Πόνσε με τα 14 γκολ. Και αυτή η μονομαχία δίνει μια ακόμα ενδιαφέρουσα διάσταση στο παιχνίδι του Περιστερίου.

Η… παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων

Νίκες Ατρομήτου: 7

Ισοπαλίες: 10

Νίκες ΑΕΚ: 16

Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο

Νίκες Ατρομήτου: 5

Ισοπαλίες: 6

Νίκες ΑΕΚ: 5

Στον πρώτο γύρο

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018, 15.00

ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-2

(88′ κεφαλιά Ρισβάνης, 90′ σουτ Κουλούρης)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ