Μην κάνετε αλλαγές στα μαλλιά σας πριν διαβάσετε αυτά τα tips


Η τάση να αλλάξουμε τα μαλλιά μας συνήθως έρχεται ή στη 1 μετά τα μεσάνυχτα (αφήστε κάτω το ψαλίδι τώρα!) ή μετά από ένα χωρισμό ή όταν απλά έχουμε βαρεθεί τα μαλλιά μας να δείχνουν ακριβώς τα ίδια τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν λέμε, οι αλλαγές είναι καλές και ευπρόσδεκτες, αλλά όσον αφορά στα μαλλιά μας, καλό είναι να γίνονται μετά από σκέψη για να αποφύγουμε τα δράματα και να μην καταλήξουμε να κυκλοφορούμε με ένα μαντήλι στο κεφάλι.

Με εσάς λοιπόν που σκέφτεστε να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας, έχουμε να μοιραστούμε τρεις πολύ σημαντικές και βοηθητικές συμβουλές, δια στόματος της Marissa Marino, celebrity hairstylist, η οποία μεταξύ άλλων επιμελείται και τα μαλλιά της Selena Gomez.

Θέλετε να κάνετε ένα νέο κούρεμα;
«Καλό θα ήταν να σκέφτεσαι την αλλαγή που θέλεις να κάνεις στα μαλλιά σου για τουλάχιστον ένα μήνα. Εάν συνεχίζεις ακόμη να θέλεις να αλλάξεις κούρεμα, τότε είσαι έτοιμη να δεις τον εαυτό σου με κάτι διαφορετικό και οι πιθανότητες να αγαπήσεις το νέο σου hairlook είναι πάρα πολλές», εξηγεί η Marino.

Θέλετε να αλλάξετε απόχρωση στα μαλλιά σας;
«Βεβαιώσου ότι η απόχρωση που έχεις επιλέξει στα μαλλιά σου κολακεύει τον τόνο της δικής σου επιδερμίδας και δεν δείχνει τέλεια μόνο στη φωτογραφία που είδες στο Instagram, στο περιοδικό ή πάνω στην καλύτερή σου φίλη». Ίσως η πιο σοφή συμβουλή ever.

Θέλετε να αλλάξετε δραματικά το hair look σας;
«Βρες διάφορες φωτογραφίες με looks που σου αρέσουν και συμβουλεύσου έναν επαγγελματία κομμωτή για το τι μπορεί να σου πηγαίνει πραγματικά και τι όχι. Μπορεί να είναι κάποια αλλαγή που χρειάζεται να γίνει σταδιακά και όχι στο πρώτο ραντεβού. Και μην ξεχνάς να είσαι υπομονετική και να εμπιστεύεσαι τον hairstylist σου». Αυτό κρατήστε το στο νου σας, ειδικά εσείς οι μελαχρινές που πιστεύετε πως μέσα σε λίγες ώρες μπορείτε να αποκτήσετε πλατινέ ξανθά μαλλιά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ