Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Μετά το Bake off Greece άλλαξε το κριτήριο που έχω με τα γλυκά»


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αναφέρεται στα νούμερα τηλεθέασης κι αν την απασχολούν.

Ακόμη, αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με τη ζαχαροπλαστική κι αν πλέον την κατέχει, λόγω του Bake of Greece

Τα ποσοστά τηλεθέασης σας απασχολούν;

«Δεν κάνω μια δουλειά που δεν με απασχολεί αν θα αρέσει στον κόσμο, συνεπώς τα κοιτάζω τα νούμερα. Όταν ξεκινούσε το πρόγραμμα, δεν ήξερα πόσοι θα ενδιαφέρονταν για τη ζαχαροπλαστική, γιατί το γλυκό είναι μια πολυτέλεια, μια ιδιαίτερη πινελιά της ημέρας, πολλές φορές ούτε καν της κάθε μέρας. Ο Νικόλας Στράγγας μου είπε πως στη Δανία το κάνουν πολλά χρόνια και χρειάστηκε καιρός για να αποκτήσει φανατικό κοινό. Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτοί που το βλέπουν παρακολουθούν ένα αξιοπρεπές, ζεστό και γλυκό πρόγραμμα. Αυτό ήταν το ζητούμενο μας και τα καταφέραμε». 

Ποια η σχέση σας με τη ζαχαροπλαστική;

«Πήρα συμβουλές και χρήσιμες πληροφορίες σε θεωρητικό επίπεδο. Σε πρακτικό όμως δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία να το εξασκήσω. Κάποια στιγμή θα το κάνω. Πιστεύω πάντως πως μετά το Bake off Greece άλλαξε το κριτήριο που έχω για τα γλυκά. Εντυπωσιάστηκα με τα υλικά που χρησιμοποιούσαν πολλοί παίκτες. Πλέον είμαι πιο ανοιχτή στο να δοκιμάσω νέες γεύσεις. Τις προάλλες δοκίμασα ένα γλυκό και λέω “έχει πεύκο” και έπεσα μέσα».

Υπάρχουν σκέψεις να γίνει και «Bake off Greece 2»; Θα θέλατε να το παρουσιάσετε;

«Δεν ξέρω ακόμα κάτι τέτοιο. Ό σταθμός παίρνει αυτές τις αποφά­σεις και δεν ξέρω πότε τις παίρνει κιόλας. Προσωπικά, πέρασα πολύ όμορφα και με μεγάλη μου χαρά θα συνεργαζόμουν, ξανά με την ίδια ομάδα. Το κομμάτι της πα­ρουσίασης μου άρεσε, αλλά η βα­σική μου δουλειά είναι ηθοποιός! Αυτό ονειρεύομαι να κάνω. Δεν αποκλείω φυσικά την πιθανότητα να ξανακάνω παρουσίαση, όμως ο στόχος μου δεν είναι να παρου­σιάζω εκπομπές».

Ο περισσότερος κόσμος σας έμαθε από τη συμμετοχή σας στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Παρακο­λουθείτε καθόλου τη σειρά;

«Τα προηγούμενα χρόνια, που έλει­πα, είχε τύχει να δω κάποια επεισό­δια όταν ερχόμουν στην Ελλάδα για τις γιορτές. Φέτος, που ήμουν εδώ, είδα αρκετές φορές. Ήταν πολύ συγκινητικό και παραμένει μια ωραία δουλειά. Είμαι υπέρ της μυθοπλασίας, όχι μόνο επειδή όταν αυτή ανθεί επωφελούμαι και εγώ λόγω δουλειάς, αλλά και επειδή ως τηλεθεατή με μάγευαν πάντα οι ωραίες ιστορίες. Οι σειρές είναι κάτι σαν σύγχρονη εκδοχή των παραμυθιών». Σας έχει λείψει να παίζετε σε σίρι­αλ στην ελληνική τηλεόραση; «Μέχρι τώρα δεν είχα κάποια πρόταση που να με μαγέψει. θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της δουλειάς. Το τελευταίο διάστημα έλειπα από την Ελλάδα και θα επιστρέψω στην Αμερική, για να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα.

Πηγή: Τηλέραμα

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ