Συγκλόνισε ο Μπαρμπαρούσης. Υπόκλιση για τα θύματα της Νέας Ζηλανδίας (vid)

17/03/2019 18:53

Η επίθεση σε δύο τεμένη στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας, κατά την οποία σκοτώθηκαν 50 άνθρωποι, έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και ο Νεοζηλανδός ομογενής Κώστας Μπαρμπαρούσης, αφιέρωσε στα θύματα ένα από τα γκολ του στην Αυστραλία.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Μπαρμπαρούσης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι της Μέλμπουρν Βίκτορι με τη Μπρίσμπεϊν Ρόουρ, τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Ο Έλληνας ομογενής επιθετικός σκόραρε και τα δύο τέρματα στη νίκη της ομάδας του με 2-1, αλλά δεν τα πανηγύρισε, αφού προτίμησε να πέσει στο χορτάρι και να υποκλιθεί προς τιμήν των θυμάτων στη Νέα Ζηλανδία.

Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει και ο ίδιος στη χώρα και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Γουέλινγκτον, ο Μπαρμπαρούσης ήταν ακόμη πιο συγκλονισμένος με την αιματηρή επίθεση και θέλησε να κάνει και αυτός μία κίνηση συμπαράστασης για τα θύματα της τρομοκρατικής ενέργειας.

Τα γκολ και η υπόκλιση του Μπαρμπαρούση:ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης