Τα 4 ζώδια που κυριεύονται από τα πάθη τους και χάνουν το μυαλό τους

Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσουμε ότι δε μιλάμε μόνο για το ερωτικό ή το σεξουαλικό πάθος, αλλά για όλα τα πάθη που μπορεί να σε καταλάβουν. Και τι είναι το πάθος; Ένα ισχυρό συναίσθημα που σε καταλαμβάνει και χάνεις κάθε ίχνος λογικής. Είναι τυχαίο που προέρχεται από το ρήμα «πάσχω»; Όχι βέβαια! Πόσες φορές δεν έχουμε πει ή δεν έχουμε ακούσει τη φράση «είναι αρρώστια»; Μιλάμε για κόλλημα, για εθισμό που δεν μπορείς να αντισταθείς, όσο κι αν το παλέψεις!

Ας δούμε ποια ζώδιαείναι επιρρεπή στα πάθη και τις σφοδρές επιθυμίες και τους είναι εύκολο να χάσουν τη μπάλα.

1. ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όπως είναι αναμενόμενο, ο Σκορπιός είναι το Νο1 στη λίστα καθώς είναι το πιο παθιασμένο ζώδιο απ’ όλα. Παρά το ότι φημίζεται για το ότι θέλει να κοντρολάρει τα πάντα, όταν κολλήσει σε κάτι ή κάποιο πρόσωπο, χάνει κάθε έλεγχο κι αυτοσυγκράτηση. Του γίνεται έμμονη ιδέα, αρρώστια μες στα στήθια του, που λέει και το τραγούδι, με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει. Έτσι κι αλλιώς, μια μεγάλη δόση ανικανοποίητου και αυτοκαταστροφής την έχει.

2. ΚΡΙΟΣ
Γενικά ο Κριός ενθουσιάζεται, παθιάζεται και φανατίζεται με ό,τι του αρέσει, άλλωστε είναι ένα ζώδιο που λειτουργεί με το θυμικό του. Ωστόσο, τα μεγαλύτερα πάθη του είναι συνήθως σεξουαλικά. Όταν θέλει ένα πρόσωπο, κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει και δεν ηρεμεί, μέχρι να γίνει δικό του. Στο μυαλό του δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από αυτό, κοιμάται και ξυπνάει με το πώς θα το καταφέρει. Αλλά, η σφοδρή του επιθυμία συνδυάζεται σπανίως με τη διάρκεια γιατί είναι γνωστό ότι μόλις πετύχει το στόχο του, πάει για άλλον.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ