Ολυμπιακός: Φιλάκια Καραπαπά και δηλώσεις για εξυγίανση. Παράπονα από Παναθηναϊκό


Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με του… αίσχους με τον Παναθηναϊκό και ο Κώστας Παραπαπάς αρχικά έδωσε… φιλάκια στους οπαδούς και στη συνέχεια έβαλλε κατά της ΕΠΟ για την εξυγίανση. Παράπονα για τον διαιτητή από τους “πράσινους”.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, δήλωσε ότι η ομάδα του ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι, γεγονός που… δίνει βάση και στα παράπονα του Παναθηναϊκού προς τον διαιτητή.

Οι Πειραιώτες ήταν ξεκάθαρο ότι σε αντίθεση με άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, ήταν θετικοί στη συνέχιση του αγώνα, ώστε να μην τιμωρηθεί και η ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου, με τον Καραπαπά να «επιτίθεται» μετά το τέλος του ματς, μόνο στην ΕΠΟ και την κυβέρνηση για την… εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.Οι δηλώσεις Καραπαπά

«Ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ώστε να βάλουμε κι άλλα γκολ, αλλά όπως καταλαβαίνετε ήταν αδύνατο υπό αυτές τις συνθήκες. Δυστυχώς αυτά είναι τα καλά του ποδοσφαίρου της εξυγίανσης. Φαντάζομαι ότι κανείς δεν ήταν ευχαριστημένος για όλα αυτά που έγιναν. Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί από το 3΄, όταν έγινε εισβολή στον πάγκο του Ολυμπιακού και απειλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας. Ξαναλέω, αυτά είναι τα καλά της εξυγίανσης. Οι άνθρωποί μας είδαν το μαχαίρι, δεν είναι πληροφορία, συνέβη».Τα παράπονα του Παναθηναϊκού

Όπως είναι εμφανές και από τις δηλώσεις Καραπαπά, ο Ολυμπιακός συναίνεσε για την ολοκλήρωση του ντέρμπι και η οριστική διακοπή του έκανε έξαλλους τους «πράσινους» με τον Γερμανό διαιτητή του αγώνα. «Ο διαιτητής ανέφερε ότι υπήρχε οσμή δακρυγόνου και ότι είχε ακόμα κόσμο. Υπόψη ότι δεν ζητήθηκε ποτέ εκκένωση. Επίσης δεν εξάντλησε το χρονικό περιθώριο της μιας ώρας από τη διακοπή. Βγήκε στα 35 λεπτά», ανέφεραν από το Τριφύλλι.

Μαζί με τον Φριτς πάντως, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο Καραπαπάς και επέστρεψε μαζί του στα αποδυτήρια, αφού πρώτα έδωσε… φιλάκια στην κερκίδα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ