ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Να πατάξει επιτέλους τη βία η Πολιτεία”

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, έκανε λόγο για μειονότητα οπαδών που δεν σεβάστηκε την ομάδα και άφησε “αιχμές” στην Πολιτεία για την πάταξη της βίας στα γήπεδα.

Ένα ακόμη ντέρμπι δημιούργησε εικόνες ντροπής για την Ελλάδα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας στο ποδόσφαιρο.Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα κάθε πράξη βίας που έλαβε χώρα απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο και οδήγησε στην οριστική διακοπή του ντέρμπι. Μια μικρή μειονότητα από τους 25.000 φιλάθλους δεν σεβάστηκε τον κόπο των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού τιμ, όσο και την προσπάθεια που γίνεται για την ανάκαμψη της ομάδας.

Από την πλευρά της διοίκησης προέχει η απόλυτη καταδίκη κάθε μορφής αθλητικής βίας. Όμως, θα πρέπει επιτέλους η Πολιτεία να δείξει έμπρακτα ότι στέκεται απέναντι σε αυτά τα γεγονότα και να βρει αποτελεσματικό τρόπο για την οριστική πάταξη της βίας στα γήπεδα».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ