Αντετοκούνμπο: Τα διέλυσε όλα. Ασύλληπτο ρεκόρ καριέρας από τον “Greek Freak” – video


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ασύλληπτη εμφάνιση στο παιχνίδι των Μπακς με τους Σίξερς, κάνοντας νέο ρεκόρ καριέρας με 52 πόντους. Δείτε τα highlights του σαρωτικού Έλληνα φόργουορντ (VIDEO).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ασύλληπτα πράγματα στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Σίξερς, σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα.

Μοιάζει σαν ψέμα, αλλά είναι αλήθεια! Ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε 52 πόντους (!) με 12/18 δίποντα, 3/8 τρίποντα και 19/21 βολές, ενώ είχε ακόμα 16 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα κι 1 κόψιμο σε 36 λεπτά συμμετοχής.Δείτε τη φάση που ο Αντετοκούνμπο ξεπερνάει τους 44 πόντους και κάνει νέο ρεκόρ καριέρας:

Κι όμως η ασύλληπτη εμφάνιση του «Greek Freak» δεν στάθηκε αρκετή για να χαρίσει τη νίκη στους Μπακς, οι οποίοι ηττήθηκαν στην έδρα τους από τους Σίξερς με 130-125. Μία ήττα που πάντως δεν επηρεάζει την τρομερή πορεία των Ελαφιών προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ανατολή στην κανονική διάρκεια του NBA.

Οι Μπακς υποχώρησαν στο 52-18, παραμένοντας το απόλυτο φαβορί για την κορυφή της Ανατολής.

Για τους Σίξερς, ξεχώρισε για μία ακόμη φορά φέτος ο Τζοέλ Εμπίιντ με 40 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ ο Μπλάτερ πρόσθεσε 27 πόντους.Τα highlights του αγώνα

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία των Μπακς. Ο ηγέτης των ελαφιών έφτασε τα 3.759 ριμπάουντ με τη φανέλα της ομάδας του Μιλγουόκι και ανέβηκε στην πέμπτη θέση στην ιστορία τους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ