Διπλό… προσπέρασης για την Ίντερ. “Σκότωσε” τη Μίλαν σε ματσάρα – video


Σε ένα τρομερό ματς με 5 γκολ, η Ίντερ έφυγε με διπλό και σκορ 3-2 από την κοινή της έδρα με τη Μίλαν, προσπερνώντας την στην βαθμολογία της Serie A, για να βρεθεί μόνη της στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Η Ίντερ ήταν η νικήτρια στο «Derby della Madonnina» της 28ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε 3-2 της τυπικά γηπεδούχου Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και την ξεπέρασε στην κατάταξη, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση.

Οι «νερατζούρι» πήραν προβάδισμα από τα… αποδυτήρια, χάρη σε γκολ του Βετσίνο μόλις στο 3ο λεπτό, και διατήρησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους μάλιστα, ο Ντε Φράι με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της Ίντερ, αλλά ο Μπακαγιόκο μείωσε στο 57′ με τον ίδιο τρόπο, για να κάνει το ματς… ροντέο, με τις δύο ομάδες να «παλεύουν»για το αποτέλεσμα.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 67′ με πέναλτι επανέφερε στα δύο γκολ το προβάδισμα για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, όμως οι «ροσονέρι» είχαν ξανά γρήγορη απάντηση με τον Μουζάκιο στο 71′.  Έτσι το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι τέλους, με τον Χαντάνοβιτς να κρατάει τελικά τη νίκη για την ομάδα του, σώζωντας προ του Πιόντεκ στο 78′ και αποκρούοντας την κεφαλιά του Καστιγέχο στις καθυστερήσεις.Τα γκολ στο Μίλαν – Ίντερ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ