Άρης – Απόλλων Σμύρνης LIVE για την Superleague


Με την αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Άρης υποδέχεται στο «Κλ. Βικελίδης» τον… καταδικασμένο σε υποβιβασμό, Απόλλωνα Σμύρνης, για την 25η αγωνιστική της Superleague.

Έπειτα από το χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (που δεν ολοκληρώθηκε λόγω των κάφρων) και σε περίπτωση που οι «πράσινοι» τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών, το «τριφύλλι» θα βγει ουσιαστικά από την διεκδίκηση της πεντάδας. Σε συνδυασμό με την ήττα του Ατρομήτου από την ΑΕΚ, ο Άρη έχει ελπίδες για την διεκδίκηση και της τέταρτης θέσης.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη των αναμετρήσεων

 

Ο Απόλλων Σμύρνης θα έχει στον πάγκο του υπηρεσιακό τεχνικό τον Λευτέρη Βελέντζα, μετά και το «διαζύγιο» με τον Μπάμπη Τεννέ.

Ο Άρης νίκησε στον πρώτο γύρο στη Ριζούπολη, έχοντας αυτός υπηρεσιακό προπονητή τον Απόστολο Τερζή, μετά τη φυγή Πάκο Ερέρα και πριν την άφιξη Σάββα Παντελίδη.

Ο Άρης έχασε και τα δύο παιχνίδια τη σεζόν 2013-14, που οι δύο ομάδες υποβιβάστηκαν. Ο Άρης έχει κερδίσει και τα πέντε προηγούμενα που υποδέχτηκε τον Απόλλωνα, από το 1995 ως το 2000.

Η… παράδοση των δύο ομάδων

Νίκες Άρη: 37

Ισοπαλίες: 20

Νίκες Απόλλωνα: 18

Με γηπεδούχο τον Άρη

Νίκες Άρη: 25

Ισοπαλίες: 6

Νίκες Απόλλωνα: 6

Στον πρώτο γύρο

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018, 19.00

Απόλλων Σμύρνης – Άρης 1-2

(45′ σουτ Τριάδης – 1′ σουτ Ματέο Γκαρσία, 69′ σουτ Μπρούνο Γκάμα)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ