Παναθηναϊκός – Δώνης προς τους παίκτες: “Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας”


Το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, το “τριφύλλι” κινδυνεύει να βγει σοβαρά “πληγωμένο” από τη διακοπή του ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αλλά ο Γιώργος Δώνης ανέλαβε το έργο, να κρατήσει τους παίκτες του προσηλωμένους.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (18.03.2019) -μια ημέρα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ολοκληρώθηκε- με σκοπό να… μαλακώσει το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού”, προκειμένου να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στις τελευταίες αγωνιστικές της Superleague.

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για κατάθεση ένστασης!

“Θέλω να ηρεμήσετε και να δείτε τη συνέχεια δίχως να έχετε το μυαλό σας σε όσα έγιναν χθες. Δυστυχώς, τέτοια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν και οι παλιότεροι το γνωρίζουν. Δεν είναι στην αρμοδιότητά μας να το λύσουμε και θέλω να μη σας επηρεάσει ενόψει της συνέχειας.

Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Πρέπει να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, ανεξάρτητα με την τιμωρία που θα έχουμε, και να φτιάξουμε τη βάση για την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Έχουμε 38 βαθμούς μέσα στο γήπεδο, μας μένουν ακόμα πέντε ματς πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα και να πάρουμε τα ματς που θέλουμε”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ