Η Γιάννα Τερζή ξεκινάει live εμφανίσεις και επανέρχεται με μουσική παράσταση!

Η Γιάννα Τερζή ξεκινά τις live εμφανίσεις της φέρνοντας μαζί της όλο το ηχόχρωμα από τα ταξίδια της στη Δύση, συνδυασμένο με άρωμα Ανατολής και την ελληνική της ψυχή.

Η Γιάννα Τερζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, μια πόλη που έχει χρωματιστεί από μουσική και ήχους. Έζησε και εργάστηκε στην Αμερική, στη μουσική βιομηχανία με διεθνείς καλλιτέχνες και μουσικούς. Η ελληνική της καταγωγή και ψυχή, την γύρισαν στην Ελλάδα όπου ξεκίνησε την πορεία της με το δικό της ήχο, με τραγούδια που γράφει η ίδια καταθέτοντας συναισθήματα, αξίες και διαδρομές μουσικές γεμάτες εικόνες.

Δύση ~ Ανατολή είναι η μουσική παράσταση που συνδυάζει την πολυετή εμπειρία της ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού στον κόσμο με το ταλέντο της στη μουσική σύνθεση.
Μια επιλογή από αγαπημένα τραγούδια της παγκόσμιας δισκογραφίας και ελληνικά ακούσματα που έχουν ακουμπήσει την καρδιά μας. Από τη Beyoncé μέχρι την Χαρούλα Αλεξίου και ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια μέχρι διεθνείς pop επιτυχίες, συνδυάζονται με τη μαγεία της σύγχρονης μουσικής, του ηλεκτρονικού ήχου και την φωνή της Γιάννας Τερζή.

Το concept της παράστασης δημιουργήθηκε και φανερώνεται ως ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι ανά τον κόσμο, ανά τα χρόνια, με αρμονία, φαντασία και πραγματική διασκέδαση από τον Μιχάλη Μόσχου, έναν ιδιαίτερο δημιουργικό άνθρωπο που αγαπά το θέαμα.

Δυτικά αγαπημένα ακούσματα, ενορχηστρωμένα με μελωδίες, κρουστά και σολίστ μουσικούς δεξιοτέχνες και όργανα από την Ανατολή, αποδεικνύουν την μαγική ικανότητα της μουσικής να παντρεύει με αρμονία δύο κόσμους τόσο διαφορετικούς.

Concept/Eπιμέλεια Προγράμματος: Μιχάλης Mόσχου
Μυsic Production/Ενορχηστρώσεις: ΤeoArkitekt
Creative Production & Vocal Arrangement: Yianna Terzi
Βιολί: Βαγγέλης Τούντας
Πνευστά: Αποστόλης Μαλλιάς
Κρουστά: Ερέν Αλίογλου
Keyboard: Κώστας Κωνσταντίνου

Δύση ~ Ανατολή συνυπάρχουν μουσικά και η Γιάννα Τερζή δίνει το δικό της στίγμα στο Faust στις 20 Μαρτίου 2019.

Η Γιάννα Τερζή ξεκινάει live εμφανίσεις και επανέρχεται με μουσική παράσταση!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here