Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις για τη σχέση της με τον Φίλιππο Βαρβέρη


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ερωτευμένη! Ο νέος της σύντροφος είναι ο Φίλιππος Βαρβέρης.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα λάθος» προβλήθηκε ένα αποκλειστικό βίντεο με τα τρυφερά ενσταντανέ της παρουσιάστριας με τον αγαπημένο της Φίλιππο Βαρβέρη σε νυχτερινό κέντρο.
Τα αποκλειστικά πλάνα που προβλήθηκαν έδειχναν την Κωνσταντίνα σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ με έναν επιχειρηματία. Αγκαλιές και φιλιά αδιαφορώντας για τα βλέμματα των θαμώνων στο νυχτερινό κέντρο.
Ο Φίλιππος Βαρβέρης είναι ιδιοκτήτης γνωστής εταιρείας επίπλων σπιτιού και γραφείου, ο οποίος διατηρεί και ομώνυμο εστιατόριο στη Μύκονο. Ο Φίλιππος Βαρβέρης δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και του εμπορίου επίπλου, ενώ το τελευταίο διάστημα η επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας φαίνεται πως έχουν επεκταθεί, αφού πλέον η παραλία της Φτελιάς στο νησί των ανέμων έχει περάσει στα χέρια της.

Μέσα από το Πρωινό, ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Εγώ μίλησα και μαζί της χθες, ήταν πολύ ειλικρινής μου είπε ότι “Άρη μου δεν έχω να σχολιάσω κάτι… είναι ακριβώς ότι δείχνουν οι εικόνες….”».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ