Άγρια κόντρα στη Βουλή: «Αρπάχτηκαν» Βούλτεψη – Μεγαλοοικονόμου


Με τη Σοφία Βούλτεψη τα έβαλε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και από το βήμα της Βουλής την προέτρεψε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο.

«Άκουσα την βουλτεψιάδα, σας συμβουλεύω κυρία Βούλτεψη να γραφτείτε στο Εθνικό Θέατρο. Έχετε ταλέντο, κόντεψα να κλάψω από αυτά που είπατε», είπε, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της τον προεδρεύοντα Γιώργο Λαμπρούλη που της συνέστησε να είναι περισσότερο προσεχτική στις εκφράσεις της.

«Πρέπει να πάει στην Επίδαυρο να παίξει. Και ακόμα και το εθνικό θέατρο την περιμένει», συνέχισε η κ. Μεγαλοοικονόμου, αρνούμενη να ανακαλέσει.

Αφορμή στάθηκε η σφοδρή επίθεση της Σοφίας Βούλτεψη στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών που αίρει το ασυμβίβαστο βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή. «Φαντάζομαι θα τρέξετε κύριοι συνάδελφοι για να εκλεγεί η κ. Κουντουρά στις περιφέρειές σας. Για να πάρει εκείνη μία έδρα στην ευρωβουλή κι εσείς να πάτε σπίτι σας. Απ’ ότι κατάλαβα τα δίνετε όλα για τους ξενιστές», είπε η βουλευτής της ΝΔ.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ