Θανάσης Γιαννακόπουλος: Συγκινητικός Ομπράντοβιτς. “Αν ζεις με έναν άνθρωπο για 13 χρόνια…”


Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στο χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλο, τον οποίο έζησε για 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό, κατακτώντας μαζί του πέντε τίτλους Euroleague, 11 πρωταθλήματα και 7 Κύπελλα Ελλάδας. “Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου” τόνισε.

Μετά από το τέλος του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Μπουντούτσνοστ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε το δικό του «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή το πρωί της Τρίτης (19.03.2019), 9,5 μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του, Παύλου και έντεκα μήνες μετά τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός θρηνεί! Το ανατριχιαστικό video για τον «Τυφώνα»

“Αν έχεις ζήσει τα πάντα με έναν άνθρωπο που σε βοήθησε και σου έδωσε τα πάντα για 13 χρόνια, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τι έχει συμβεί. Χάσαμε τρια αδέλφια. Λυπάμαι πραγματικά… Εύχομαι συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην κόρη του, την σύζυγό του και σε όποιον τον αγαπά.

Ο Θανάσης ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Με βοηθούσε συνέχεια… Δεν ήταν απλώς ο πρόεδρος μιας ομάδας, ήταν εκείνος που με βοήθησε με κάθε τρόπο. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και όλοι θα τον θυμούνται για ό,τι πρόσφερε στο μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ