Ματθίλδη Μαγγίρα: Η κατάθλιψη, η ψυχοθεραπεία και το… restart!

Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η Ματθίλδη Μαγγίρα είχε αποκαλύψει πως είχε περάσει στη ζωή της μια περίοδο κατά την οποία βίωσε κατάθλιψη.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Down Town Κύπρου, μίλησε για αυτό αποκαλύπτοντας πως ξεπέρασε την κατάθλιψη κάνοντας ψυχοθεραπεία.

Πώς και πέρασες κατάθλιψη;
«Αλήθεια, απορείς; Φυσικά και πέρασα. Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω μας; Όλος ο κόσμος είναι με τα μούτρα στο πάτωμα, εγώ θα γλίτωνα; Με πήρε από κάτω κι έπεσα. Έκανα ψυχοθεραπεία, όμως, και δούλεψα με μένα. Δεν πήρα χάπια. Απλά, ήθελα βοήθεια. Έπρεπε να βρω τρόπους να διαχειρίζομαι το σοβαρό και το απλό στη ζωή μου»

Τους βρήκες τους τρόπους;
«Βεβαίως. Κατάλαβα ότι ζούμε σε ένα matrix. Ένα ψεύτικο κατασκευασμένο πράγμα, το οποίο μας πνίγει και μας επιβάλλεται. Αυτά που λέγαμε και πριν. Έτσι είδα ότι χάνουμε τις μικρές στιγμές ευτυχίας, που μπορεί να μην είναι καθημερινές, αλλά τις χάνουμε. Πλέον είμαι ήρεμη. Με το που θα κοιτάξω κάποιον ξέρω τι θέλει από μένα, ξέρω τι άνθρωπος είναι – σε ένα μεγάλο ποσοστό, μην είμαι απόλυτη. Δεν αναλώνομαι και δεν ξοδεύομαι»

Έκανες ένα restart στη ζωή σου;
«Ναι, βεβαίως. Έφτασα σε σημείο να μην αντέχω τη μαυρίλα της καθημερινότητας. Μπούχτισα, ρε παιδί μου. Οπότε, πήγα σε ειδικό, μίλησα, δούλεψα με τον εαυτό μου και τα βρήκα. Όπως restart έκανα και πριν από 15 χρόνια, όταν τα παράτησα όλα κι έφυγα για την Αμερική επειδή ερωτεύτηκα. Παντρεύτηκα, έκανα την κόρη μου κι από την υποκριτική και το θέατρο και την τηλεόραση, βρέθηκα να φτιάχνω κάθε μέρα παστίτσιο, μουσακά κι έγινα γυναίκα του σπιτιού. Μία νοικοκυρά. Ήταν ένας ρόλος κι αυτός…», δήλωσε η ίδια.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here