Μάνος Ιωάννου: «Δεν νομίζω ότι καβάλησα το καλάμι ποτέ»


Τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την καθημερινή επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», ενώ συμμετάσχει σε αρκετές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Ένιωσε ποτέ ο Μάνος Ιωάννου να καβαλάει το «καλάμι»;

«Νομίζω ότι χρόνο με τον χρόνο γίνομαι και πιο ταπεινός. Λες να ήμουν τόσο μεγάλη ψωνάρα, όταν ήμουν μικρός και τώρα έρχομαι στα ίσια μου; (Γελάει). Όταν έπαιζα στους «Βασιλιάδες» μου φάνηκε ωραίο που πήγα στον φούρνο της γειτονιάς μου και με αναγνώρισαν, την πρώτη εβδομάδα προβολής του σίριαλ. Αλλά δεν νομίζω ότι καβάλησα το καλάμι ποτέ! Ίσα- ίσα που πιστεύω ότι πριν γίνω ηθοποιός ήμουν πιο ψώνιο! (Γελάει). Όταν άρχισα να ασχολούμαι με το θέατρο, σοβαρεύτηκα.

Και μπορώ να σου πω ότι αισθάνθηκα άσχημα όταν πριν από δύο- τρία χρόνια είχα πάει στην εφορία και μου είπαν «ελάτε να σας εξυπηρετήσουμε», για να μην περιμένω στην ουρά. Ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί. Όπως υπάρχουν και στιγμές που αισθάνομαι αμήχανα, όταν θα έρθει κάποιος και θα με χτυπήσει στην πλάτη και θα μου πει: «Τι έγινε ρε Μιμάκο; Όλα καλά;», δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Νέα Σελίδα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ