Πώς τα μαλλιά σας θα είναι πάντα αστραφτερά ξανθά και ποτέ «κίτρινα»


Τα μυστικά λουσίματος και περιποίησης των ξανθών βαμμένων μαλλιών.
Δεν είναι όλα ξανθά μαλλιά το ίδιο λαμπερά και υπέροχα. Αν η δική σας ξανθή απόχρωση αρχίζει έπειτα από μερικές μέρες να παρουσιάζει ολικό ξεθώριασμα ή θαμπές κιτρινίλες κατά τόπους, σίγουρα κάτι φταίει. Αλλά πριν ενοχοποιήσετε γι’ αυτό το αντιαισθητικό αποτέλεσμα τον κομμωτή ή το την ποιότητα βαφής που απλώσατε μόνη σας, καλύτερα ψάξτε για τις κινήσεις προστασίας του χρώματος που πιθανώς δεν γνωρίζατε.

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια τα ξανθά μαλλιά διατηρούν τη λάμψη και την τέλεια απόχρωση που αποκτούν αμέσως μόλις βγείτε από το κομμωτήριο. Η έκθεση στον ήλιο, η σταδιακή υποχώρηση της δράσης των τεχνικών εργασιών (όπως το ρεφλέ κατά του κιτρινίσματος) και η γενική κόπωση της τρίχας από μια τόσο «σκληρή» διαδικασία, είναι μερικά μόνο από τα αίτια που αποσυνθέτουν τη φυσικότητα του χρώματος κάνοντας το ξανθό να μοιάζει με κίτρινο.

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα βήματα ιδανικής προστασίας, διατήρησης και αναβάθμισης ενός απόλυτα αστραφτερού ξανθού look.

Σαμπουάν αναδόμησης
Όπως όλα τα βαμμένα μαλλιά, έτσι και τα ξανθά απαιτούν εντατική φροντίδα για να επανέλθουν μετά από τις έντονες αλλαγές και το ντεκαπάζ. Αν νιώθετε τα μαλλιά σας σκληρά και ταλαιπωρημένα, εφοδιαστείτε με ένα σαμπουάν αναδόμησης, ώστε να προλάβετε τυχόν εντονότερες φθορές στις υπέροχες ξανθές σας μπούκλες. Εμπιστευθείτε ένα σαμπουάν με μαλακτικές και θρεπτικές ιδιότητες που περιέχει έλαιο φύτρου από σιτάρι, το οποίο ενδυναμώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά, τονίζοντας με φυσικό τρόπο τις ξανθές ανταύγειες.

Σαμπουάν προστασίας
Ένα προϊόν λουσίματος με αγνά, φυτικά εκχυλίσματα (σαν το χαμομήλι, το φασκόμηλο ή το άνθος εντελβάις) και υαλουρονικό οξύ, που θα χρησιμοποιείτε εναλλάξ με το σαμπουάν αναδόμησης, καθαρίζει απαλά τα ξανοιγμένα μαλλιά, αποτοξινώνει από τη ρύπανση, και απομακρύνει τους παράγοντες που προκαλούν θαμπάδα, λειαίνοντας και ενυδατώνοντας την τρίχα από τη ρίζα ως την άκρη, για μαλλιά ανάλαφρα και φωτεινά.

 

Μάσκα εντατικής λάμψης
Η εφαρμογή μιας κατάλληλης μάσκας για ξανθά μαλλιά μια φορά την εβδομάδα, ζωντανεύει το χρώμα και επαναφέρει την λάμψη (σε βαμμένα αλλά και φυσικά ξανθά) και ζωντανεύει την απόχρωση. Ένα προϊόν που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του πρωτεΐνες, πολυφαινόλες (όπως το εκχύλισμα acai berry) και αιθέρια έλαια, χαρίζει βαθιά θρέψη, ενυδάτωση και εντατική λάμψη στο ξανθό.

Μάσκα ενίσχυσης
Μια πλούσια μωβ μάσκα βαθιάς περιποίησης, την οποία θα εφαρμόζεται εναλλάξ με τη μάσκα εντατικής λάμψης, προσφέρει αποτελεσματική χρωματική διόρθωση σε όλους τους τόνους βαμμένων ξανθών μαλλιών, χωρίς να αφήνει λεκέδες στα χέρια και στο ντους. Τα θρεπτικά συστατικά εντατικής περιποίησης επανορθώνουν τα ευαισθητοποιημένα ξανοιγμένα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα εξουδετερώνουν τους θερμούς τόνους. Η θεραπεία αυτή παρέχει επίσης προστασία ενάντια στην οξείδωση, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά και αποκαλύπτοντας όλη τη φωτεινότητα του ξανθού, εξουδετερώνοντας τους πορτοκαλί και κίτρινους υποτόνους.

+ Ορός υποστήριξης

Ένα τέτοιο υπερσυμπυκνωμένο προϊόν περιποίησης, είναι ιδανικό για τα βαμμένα ξανθά μαλλιά που έχουν ανάγκη από διαρκή θρέψη και λαμπερό αποτέλεσμα. Απλώστε τον ορό μετά από κάθε λούσιμο σε ελαφρώς νωπά μαλλιά, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, ώστε να δημιουργήσετε ένα ισχυρό φιλμ προστασίας γύρω από την τρίχα, βοηθώντας την να ακτινοβολεί.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ