Απίθανες καταγγελίες για την Μυρσίνη Λοϊζου: Έπαιρνε την σύνταξη της νεκρής μητέρας της από το 2007


Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» που προκαλεί σάλο.

Η Μυρσίνη Λοϊζου έχει προκαλέσει αρκετούς… πονοκεφάλους στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτή την φορά ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ήρθε να προσθέσει ακόμη έναν, καθώς ισχυρίζεται πως η υποψήφια ευρωβουλευτής εισέπραττε παράνομα από το 2007 την σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Σύμφωνα με «ασφαλείς πληροφορίες» που επικαλείται η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», «η Μυρσίνη Λοϊζου επί σειρά ετών εισέπραττε χωρίς να δικαιούται τη σύνταξη της μητέρας της Μάρως, η οποία και πέθανε τον Αύγουστο του 2007 σε ηλικία 67 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο». Το δημοσίευμα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες , αναφέρει ότι υπάρχει ήδη καταδικαστική απόφαση εις βάρος της κ. Λοϊζου για παράνομη είσπραξη της σύνταξης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ραντεβού με τη Δικαιοσύνη λίγες μέρες πριν από τις ευρωεκλογές καθώς στις 14 Μαΐου έχει προγραμματιστεί η νέα δίκη της για χρέη προς το Δημόσιο κατ΄ εξακολούθηση.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2019, αναφέρει η εφημερίδα, το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε αναβάλει τη σχετική δίκη, επειδή δεν είχε κληθεί νομίμως η κατηγορούμενη. Τελικά η νέα δικάσιμος ορίστηκε μόλις 12 μέρες πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ