Γκουαϊδό: Για ανάμιξη σε πυρήνα τρομοκρατών… μάζεψαν τον επιτελάρχη του.

Ο επιτελάρχης του Γκουαϊδό συνελήφθη για φερόμενη ανάμιξη σε «πυρήνα τρομοκρατών» που σχεδίαζε επιθέσεις, τονίζει η κυβέρνηση Μαδούρο!

Ο υπουργός Εσωτερικών της Βενεζουέλας δήλωσε σήμερα ότι οι αρχές συνέλαβαν τον Ρομπέρτο Μαρέρο, τον επιτελάρχη του ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό για ανάμιξή του σε έναν υποτιθέμενο «πυρήνα τρομοκρατών» που σχεδίαζε επιθέσεις ενάντια σε υψηλά ιστάμενες πολιτικές προσωπικότητες!Άνω – κάτω το σπίτι του επιτελάρχη του Γκουαϊδό και… ντοκουμέντο με όπλα

Ο υπουργός Εσωτερικών Νέστορ Ρεβερόλ σε εμφάνισή του στην κρατική τηλεόραση, έδειξε μια εικόνα από δύο τουφέκια, που σύμφωνα με τον ίδιο συλλέχθηκαν κατά τις έρευνες εναντίον του Ρομπέρτο Μαρέρο.

Νωρίτερα, οι Αρχές είχαν κάνει άνω – κάτω το σπίτι του, στο οποίο βρέθηκε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης. Δείτε τις εικόνες ΓκουαϊδόΓκουαϊδό

Επιπρόσθετα, πιο νωρίς ο Χουάν Γκουαϊδό δήλωσε ότι δεν πρόκειται να «εκφοβιστεί» έπειτα από τη σύλληψη του επιτελάρχή του από τις υπηρεσίες πληροφοριών, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ουάσινγκτον.

Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Τζον Μπόλτον με tweet του τόνισε ότι ο «Μαδούρο έκανε ακόμη ένα μεγάλο λάθος», αναφέροντας ότι η «παράνομη» σύλληψη του Μαρέρο «δεν θα μείνει αναπάντητη».

Φωτογραφίες: Reuters

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here