Conchita Wurst: Εντελώς αγνώριστη σήμερα η αμφιλεγόμενη νικήτρια της Εurovision του 2014


“Rise Like a Phoenix” τραγούδησε εκπροσωπώντας την Αυστρία πριν από 5 χρόνια στον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού, κέρδισε την πρώτη θέση και την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα η Conchita, η οποία, γεννήθηκε με το όνομα Thomas Neuwirth!

Από εκείνη τη στιγμή, η εκκεντρική περσόνα έχτισε την καριέρα της επάνω στην εκκεντρική εμφάνισή της και την, όντως, εντυπωσιακή φωνή της, αλλάζοντας συχνά πυκνά looks, προκαλώντας κάθε φορά ποικίλα σχόλια.

Το πιο πρόσφατο είναι και το πιο “ριζοσπαστικό” που την έχει κάνει αγνώριστη. Πλατινέ, κοντοκουρεμένο μαλλί και μούσι, συνδυασμένο με αντρικό ντύσιμο. Αυτή κι αν είναι αλλαγή.

Μέχρι να φτάσει εκεί, η Conchita πέρασα από μερικές ακόμη “δοκιμές” που περιελάμβαναν από κοντό καρέ, μέχρι και… ξύρισμα κεφαλής! Στις επόμενες σελίδες ας θυμηθούμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της -ακόμη και από την εποχή της ως Thomas (!)- για να καταλήξουμε στη σημερινή της εμφάνιση, που είναι, χωρίς αμφιβολία η πιο αρρενωπή από όσες έχουμε δει μέχρι σήμερα. Πάντα με τη δική της πινελιά, ωστόσο!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ