Γιώργος Αγγελόπουλος: «Υπάρχουν άνθρωποι που με αντιμετωπίζουν σαν τον χειρότερο άνθρωπο στον κόσμο»


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε διάλεξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Όλα λάθος» μίλησε για την αρνητική κριτική κάποιων ανθρώπων.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην εσφαλμένα διατυπωμένη ατάκα του Clint Eastwood, σχετικά με τις απόψεις που είναι σαν τις κ@λ@τρ@π@δες, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ήθελε να γίνει γιατρός.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να κυνηγήσει τα όνειρά του. Είναι δεδομένο ότι τα ριάλιτι δίνουν ευκαιρίες, αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα της ζωής σου…Είχα το όνειρο της ιατρικής, αλλά το άφησα, αισθάνομαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστή…Δημιούργησα ένα βιβλίο, δεν έγραψα κανένα βιβλίο, μέσα από αυτό το οποίο αφηγούμαι θέλω να πω ότι όλα τα πράγματα στη ζωή είναι χρήσιμα».

Τι απάντησε για την λανθασμένα διατυπωμένη ατάκα όμως;

«Έκανα λάθος, το είχε πει ο Clint Eastwood στην ταινία του κι όχι ο Άντονυ Κουίν…Ήθελα να αναφερθώ στις απόψεις καθαρά, ότι όλοι έχουν από μία. Υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν και τους αρέσουν κάποια πράγματα που κάνω, κι άλλοι που με αντιμετωπίζουν σαν τον χειρότερο άνθρωπο στον κόσμο».

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ