Παναθηναϊκός: Φιλική “τεσσάρα” στο Μαυροβούνιο


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της U21 του Μαυροβουνίου με 4-1, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Παρασκευή (22/3) στο Κορωπί.

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα είχε ο Γιώργος Δώνης στο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την U21 του Μαυροβουνίου στο Κορωπί.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 4-1, πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση. Με την ομάδα δοκιμάστηκε ο κεντρικός μέσος Ιντρίσα, ενώ αγωνίστηκε κι ο Αρμενάκας.

Το σκορ άνοιξε στο 34′ ο Χατζηγιοβάνης με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αθανασακόπουλος. Στο 52′ ο δεύτερος έκανε το 2-0 με κοντινή προβολή, έπειτα από ασίστ του πρώτου, ενώ στο 81′ ο Ζαγαρίτης σέντραρε και ο Βαγιανίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Το Μαυροβούνιο μείωσε 3-1 στο 84′ με κοντινή προβολή και το τελικό 4-1 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις από φάουλ του Αθανασακόπουλου και κοντινή προβολή του Πούγγουρα.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46′ Χριστογεώργος), Πούγγουρας, Θεοχάρης, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης (63′ Σκεντεράι), Χατζηγιοβάνης (63′ Μαυρουδής), Στάικος (63′ Βαγιανίδης), Τζανδάρης (63′ Ηλιάδης), Αρμενάκας (63′ Σερπέζης), Βέργος (63′ Ζαγαρίτης), Ιντρίσα (30′ Αθανασακόπουλος).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ