Μυριέλλα Κουρεντή: «Σκέφτομαι τον γάμο και την οικογένεια»


Από μικρή ονειρεύεται να δημιουργήσει την δική της οικογένεια.

Η ηθοποιός, Μυριέλλα Κουρεντή, μιλά για όλα όσα έχει κάνει και έχει μετανιώσει, για το αν την φοβούνται οι άντρες και για το γάμο.

Έχεις μετανιώσει για κάτι στη ζωή σου;

«Μετάνιωσα που πλήγωσα ένα παιδί που ήμασταν μαζί. Ήμουν σε αβέβαιη ηλικία, αλλά είχα την ευκαιρία να ζητήσω συγγνώμη. Δεν ήθελα να τον πληγώσω. Κι όταν αργότερα μιλήσαμε και του ζήτησα συγγνώμη μου είπε πως κι εκείνος το προκάλεσε με την συμπεριφορά του. Γενικά, δεν μετανιώνω. Ό,τι κάνουμε, πρέπει να το ζήσουμε, για να μάθουμε».         “

Οι άντρες σε φοβούνται; Σε πλησιάζουν; Σε φλερτάρουν;          ,

«Φοβούνται την απόρριψη. Δεν κάνω εύκολα σχέση με κάποιον. Πρώτα δένομαι φιλικά μαζί του και μετά περνώ στο ερωτικό κομμάτι. Με όσους τελικά έγινε, λένε πως δεν έχω καμία σχέση με αυτό που βγάζω. Μπορεί να είσαι πολύ κοινοτικός άνθρωπος, αλλά ταυτόχρονα πολύ μοναχικός, πολύ ιδιαίτερος. Δεν λέω ψέματα».

Προτίμησες ν” ακούσεις την ψυχή σου κάποιες φορές και να πεινάσεις σε εισαγωγικά;

«Βέβαια. Δεν είναι σημαντικό για μένα τα χρήματα για ένα ταξίδι, αλλά οι απλές στιγμές. Όπως να είμαι σε ένα τζάκι, Χριστούγεννα με τους δικούς μου, ή μια βόλτα στην εξοχή με τον καλύτερο μου φίλο, αυτά είναι ευτυχία. Παρατηρώ φωτογραφίες πλούσιων ανθρώπων και βλέπω άδεια βλέμματα. Δεν φέρνουν τα λεφτά την ευτυχία. Θέλω κάτι άλλο».

Έχει χτυπήσει το ρολόι σου για να γίνεις μανούλα;

«Χτύπησε πριν ακόμα να έχω την δυνατότητα να γίνω μάνα. Από πολύ μικρή ονειρεύομαι οικογένεια, παιδιά. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, περνώ τέλεια μαζί τους. Νομίζω πως είμαι ένα μεγάλο παιδί, ίσως γι” αυτό περνάω καλά μαζί τους».

Σκέφτεσαι γάμο και οικογένεια;

«Πάρα πολύ. Νομίζω ότι η ολοκλήρωση του ανθρώπου έρχεται και μέσα από ένα παιδί. Αλλά, δεν θέλω να το κάνω βιαστικά. Θέλω να είμαι σίγουρη και για τον σύντροφο μου, αλλά και για την κατάσταση στη ζωή μου. Ότι θα μπορώ να στηρίξω και να προσφέρω στο παιδί μου αυτά που προσέφεραν σε μένα οι γονείς μου. Θέλω ν” αποκτήσει μια σταθερότητα η οικονομική μου κατάσταση, αλλά και η ψυχική μου», λέει στο Χάι.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ