Εξοργιστικό βίντεο: Δείτε πώς φέρονταν οι αστυνομικοί στην 90χρονη με τις παντόφλες


Σάλος έχει προκληθεί από βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και καταγράφει τη στιγμή που αστυνομικοί ζητούν από την 90χρονη που συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου να δώσει αποτυπώματα. Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα συνελήφθη επειδή πουλούσε χωρίς άδεια πλεκτές παντόφλες που φτιάχνει η ίδια, στη λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Έρευνα για τη σύλληψη της 90χρονης με τις παντόφλες διέταξε η ΕΛ.ΑΣ.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά στη σύλληψη 90χρονης που πουλούσε χωρίς άδεια πλεκτές παντόφλες διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, μετά την έκταση που πήρε το θέμα, λόγω δημοσιοποίησης σε διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Ειδικότερα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δόθηκε σήμερα εντολή στην Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, να ερευνήσει υπό ποιές συνθήκες έγινε η προσαγωγή της ηλικιωμένης γυναίκας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 90χρονη προσήχθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμπελοκήπων- Μενεμένης, οι οποίοι πήγαν για έλεγχο στη λαϊκή, πιθανόν μετά από καταγγελία.

Στο αστυνομικό τμήμα που οδηγήθηκε η ηλικιωμένη γυναίκα κρατήθηκε για ώρες, ενώ ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή να της πάρουν αποτυπώματα και να την αφήσουν ελεύθερη και παράλληλα να σχηματίσουν δικογραφία, την οποία να του στείλουν, κάτι το οποίο και έγινε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν η κόρη και οι οικείοι της, η 90χρονη γυναίκα παρέμεινε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για πάνω από 12 ώρες, ενώ αρνήθηκαν να της δώσουν φαγητό και νερό όταν εκείνη το ζήτησε.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ