Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ένταση στη φυσούνα. Προσωρινή διακοπή


Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 στα σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της Volley League ανδρών, γεγονός που του εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, χωρίς καν να ολοκληρωθεί το ματς. Ο τελευταίος πόντος που πήραν οι “ερυθρόλευκοι” όμως έφερε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει μέσα στου Ρέντη με 1-0 από τον ΠΑΟΚ, αλλά κατάφερε να πάρει τα δύο επόμενα σετ, γεγονός που του εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Volley League πριν την ολοκλήρωση του ματς.

Ο τελευταίος πόντος όμως του τρίτου σετ έφερε μεγάλη ένταση στο ματς. Ο Φιλίποφ χρεώθηκε υπέρβαση (το πόδι του πασαδόρου του ΠΑΟΚ έχει περάσει στο αντίπαλο τερέν) κι έτσι ο Ολυμπιακός πήρε τον πόντο και το πολύτιμο σετ με 27-25.

Στον ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, ενώ φαίνεται πως δόθηκε εντολή από τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να αποχωρήσουν οι παίκτες από το παρκέ, την ώρα που έφυγαν κάποια αντικείμενα από την εξέδρα.

Εκείνη τη στιγμή υπήρξε ένταση στη φυσούνα, η οποία όμως δεν πήρε… φωτιά, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν ένα μικρό ζέσταμα και ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από περίπου 10 λεπτά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ