Προσοχή! Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί για τις παρελάσεις στην Αθήνα


Έκτακτα μέτρα από την Τροχαία για την διεξαγωγή των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε αναλυτικά ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Την Κυριακή 24 Μαρτίου με αφορμή τη μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας πρόκειται να γίνει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων. Τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας θα τεθούν σε ισχύ από τις 6 το πρωί της Κυριακής (24/03) μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων της Δευτέρας (25/03), στις οδούς και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό:

– Αχιλλέως, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Θερμοπυλών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

– Λένορμαν

– Κολοκυνθούς

– Βούρβαχη

– Πετμεζά

– Καλλιρόης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της οδού Πετμεζά, ρεύμα κυκλοφορίας από Λ. Βουλιαγμένης προς Φραντζή.

– Καρόλου

– Μάρνη, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Βάθης και της οδού Καρόλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

– Ανθ/γου Στ. Ρεγκούκου

Επιπλέον θα γίνει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης των οχημάτων από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής έως 19.30 της Δευτέρας 25 Μαρτίου στην ανώνυμη οδό που οδηγεί από τον Περιφερειακό Λυκαβηττού στο Λόφο Λυκαβηττού.

Ακόμη θα απαγορευτεί η στάση – στάθμευση των οχημάτων από τις 06.00 μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων της Δευτέρας στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας ενώ θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας και διακοπή στάση – στάθμευσης από 06.00 της Κυριακής μέχρι ολοκλήρωση εκδηλώσεων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών στις οδούς Μητροπόλεως, Αιόλου στο τμήμα μεταξύ των οδών Ερμού και Αδριανού και Ερμού στο τμήμα μεταξύ της πλ.Ασωμάτων και της οδού Αιόλου.

Τη Δευτέρα – 25η Μαρτίου – θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης – στάθμευσης από τις 6 το πρωί μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων στις λεωφόρους και οδούς και στις κάθετους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό:

– Λ. Βασιλίσσης Σοφίας στο τμήμα μεταξύ των λεωφόρων Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Αμαλίας και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας

– Ηρ. Αττικού

– Βασιλέως Γεωργίου Β΄

– Βασιλέως Γεωργίου Α΄

– Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας

– Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου)

– Πλατεία Ομονοίας

– Πειραιώς στο τμήμα μεταξύ της πλατείας Ομονοίας και της Ιεράς Οδού και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας

– Αθηνάς

– Αγ. Κωνσταντίνου

– Πλατεία Καραϊσκάκη

– 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) στο τμήμα μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας

– Θ. Δηλιγιάννη στο τμήμα μεταξύ της πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Ι. Μεταξά και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας

– Πλ. Συντάγματος

– Φιλελλήνων

– Σταδίου

– Λ. Συγγρού στο τμήμα μεταξύ των οδών Αμ. Φραντζή και Διον. Αρεοπαγίτου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας

– Ακαδημίας

– Βασιλίσσης Όλγας

– Αθ. Διάκου

Η Τροχαία συστήνει στους οδηγούς να αποφύγουν να κινηθούν προς το κέντρο της Αθήνας τις ώρες διεξαγωγής των παρελάσεων και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ