Η Βαλέρια Κουρούπη εισβάλλει στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις»-Όσα λέει για τον ρόλο της


Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στην κωμική σειρά του ΑΝΤΙ «Μην ψαρώνεις» καθώς στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τη Βαλέρια Κουρούπη σε έναν ρόλο που θα καθορίσει τπ νέα ζωή της Σάντυ.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μιλά για τον ρόλο της, αλλά και για το πώς προέκυψε η συνεργασία.

«Μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή και μάλιστα λίγο διστακτικά, γιατί έγινε λίγο αργά η πρόταση και φοβόντουσαν ότι δεν θα μπορώ. Όμως μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η σειρά που δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθώ. Το “Μην ψαρώνεις” είναι μια σειρά που με έχει καθηλώσει έπειτα από πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Είναι σαν να έχει έρθει από άλλη εποχή στη σύγχρονη τηλεόραση. Για εμάς τους ηθοποιούς είναι πολύ ελπιδοφόρο να βλέπεις ότι αυτές τις δύσκολες μέρες, με τα λίγα χρήματα, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν νσ κάνουν αυτό το πράγμα με τόσο μεράκι. Οπότε είπα αμέσως ναι».

Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρεται στον ρόλο της ηρωίδας που υποδύεται λέγοντας:

«Η Εβελίνα είναι μια παλιό φίλη της Σάντυ από το τιμημένο και πλούσιο παρελθόν της. Θα τη δούμε να μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της, όταν η Σάντυ αποφασίζει να πάει στο τένις κλαμπ και στον πρώην κύκλο της για να πουλήσει ψάρια. Όμως η Εβελίνα και οι υπόλοιπες γυναίκες δεν θα της φερθούν καθόλου καλό γιατί ο άντρας της, ο Διονύσης, έχει φάει λεφτά από τους άντρες τους, με αποτέλεσμα η Σάντυ να φεύγει από εκεί λυπημένη. Στη συνέχεια, όμως, η Εβελίνα μετανιώνει για τη συμπεριφορά της και πηγαίνει να τη συναντήσει και της κάνει πρόταση να δουλέψουν μαζί. Υστερα από αυτό οι δυο τους έρχονται πολύ κοντό». 

Πηγή: My TV


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ