Συλλήψεις μελών της στο Σύνταγμα καταγγέλλει η ΛΑΕ

Για σύλληψη πρόκληση του Παναγιώτη Μαντά στο Σύνταγμα κάνει λόγο η ΛΑΕ που μιλά για νέο αυταρχισμό της κυβέρνησης και ζητά την απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η “ ΛΑΕ καταγγέλλει τον νέο αυταρχισμό της κυβέρνησης, με βάση τον οποίο τα ΜΑΤ προέβησαν σε προληπτικές προσαγωγές-συλλήψεις των διαδηλωτών της «Επανεκκίνησης» που μοίραζαν φυλλάδια στο Σύνταγμα, 150 μέτρα μακριά από τη μαθητική διαδήλωση και προέβησαν συγκεκριμένα στην αναίτια σύλληψη του Παναγιώτη Μαντά, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) και του ΔΗΚΚΙ και του αγωνιστή Γιώργου Σταθόπουλου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ)”. 25η Μαρτίου: Έδιωξαν διαδηλωτές από την παρέλαση! Φώναζαν κατά της συμφωνίας των…

“Είχε προηγηθεί προσπάθεια ελέγχου των προκηρύξεων και απαγόρευσης στον Παναγιώτη Μαντά να μεταβεί στο χώρο του Συντάγματος. Η σύλληψη των δύο αγωνιστών αποτελεί άλλη μία προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί να απαγορεύσει την ελεύθερη έκφραση και διαμαρτυρία των πολιτών ακόμα και με προληπτικές προσαγωγές. Η ΛΑΕ καταγγέλλει τις συλλήψεις και ζητά την άμεση απελευθέρωση των αγωνιστών”.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here