Το μήνυμα του Ευάγγελου Αποστολάκη για την 25η Μαρτίου


«Οι Έλληνες δεν αποτίναξαν μόνον τον Οθωμανικό ζυγό, αλλά ανέδειξαν σε ολόκληρη την Ευρώπη πόσο μεγάλη είναι η σημασία του δικαιώματος των λαών στην αυτοδιάθεση», τόνισε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Την ανάγκη ενότητας, ομοψυχίας, συναίνεσης και σύνθεσης δυνάμεων και απόψεων για να υπερβούμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες και να προχωρήσουμε μπροστά, επισημαίνει ο υπουργός ΕθνικήςΑμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης στην ημερήσια διαταγή του με την ευκαιρία της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821.

«Η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 δεν λειτουργεί απλώς ως ημέρα μνήμης και υπερηφάνειας για τον επαναστατικό αγώνα των Ελλήνων κατά του οθωμανικού ζυγού, και ως σύμβολο και υπόμνηση για το τι μπορεί να πετύχει ένας λαός, χάρη στην ενότητα και στην ομοψυχία, όταν οι περιστάσεις το επιβάλλουν και το ιστορικό καθήκον επιτάσσει. Οι Έλληνες δεν αποτίναξαν μόνον τον Οθωμανικό ζυγό, αλλά ανέδειξαν σε ολόκληρη την Ευρώπη πόσο μεγάλη είναι η σημασία του δικαιώματος των λαών στην αυτοδιάθεση.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ