“Εγκαινιάζει” το νέο γήπεδο της Τότεναμ ο Καραγκούνης.


Ο Γιώργος Καραγκούνης θα συμμετέχει σε φιλικό αγώνα ανάμεσα στους παλαιμάχους της Ίντερ και της Τότεναμ, ο οποίος και θα αποτελέσει μία από τις εκδηλώσεις για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου των Λονδρέζων.

Τη φανέλα της Ίντερ θα φορέσει για μία ακόμη φορά, ο Γιώργος Καραγκούνης, συμμετέχοντας σε παιχνίδι παλιών θρύλων των «νερατζούρι» κόντρα σε μία αντίστοιχη ομάδα επιλέκτων της Τότεναμ.

Το παιχνίδι θα λάβει μάλιστα χώρα στο νέο γήπεδο των «σπιρουνιών» στο Λονδίνο, όπου και θα μετακομίσουν από τη νέα σεζόν, μετά την προσωρινή παραμονή τους στο Γουέμπλεϊ.Η ανάρτηση του Καραγκούνη

«Είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή να συμμετέχω στην ομάδα θρύλων της Ίντερ, η οποία θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα θρύλων της Τότεναμ με αφορμή τα εγκαίνια του νέου σταδίου της το ερχόμενο Σάββατο 30 Μαρτίου».

View this post on Instagram

Είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή να συμμετέχω στην ομάδα θρύλων της @inter , η οποία θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα θρύλων της @spursofficial με αφορμή τα εγκαίνια του νέου σταδίου της το ερχόμενο Σάββατο 30 Μαρτίου!| Ιt's my great honor to participate in the legends game between @inter and @spursofficial that will launch Tottenham’s new stadium this Saturday! #InterForever #Inter

A post shared by Γιώργος Καραγκούνης (@karagounis_giorgos) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ