Euro 2020: Ματσάρα και διπλό για τη Γερμανία. Τα αποτελέσματα στα προκριματικά – videos


Σε ένα απίθανο ματς με τρομερή εξέλιξη, η Εθνική Γερμανίας κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη με 3-2 επί της Εθνικής Ολλανδίας, χάρη σε ένα γκολ του Σούλτς στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς στα προκριματικά του Euro 2020, ανάμεσα σε Ολλανδία και Γερμανία επιβεβαίωσε τις προσδοκίες, χαρίζοντας ένα εξαιρετικό ματς, το οποίο και ολοκληρώθηκε με νίκη των «Πάντσερ» 3-2 στο τέλος του αγώνα.

Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ προηγήθηκε νωρίς με τον Σανέ και με τον Νόιερ να κρατάει το μηδέν στην άμυνα, έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 2-0 χάρη σε μία γκολάρα του Γκνάμπρι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι Ολλανδοί «πίεσαν» για κάτι καλύτερο στο γήπεδό τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2, για να «παγώσει» ξανά το γήπεδό τους ο Σουλτς στις καθυστερήσεις, «υπογράφοντας» τη νίκη της ομάδας του.

 

Στα άλλα ματς της βραδιάς, η Κύπρος δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στην «πανίσχυρη» Εθνική του Βελγίου και ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της, με γκολ των Μποτσουαγί και Αζάρ.

 

Με το ίδιο σκορ κέρδισε και η Πολωνία τη Λετονία, χάρη σε γκολ των Λεβαντόφσκι και Γκλικ, ενώ για τον ίδιο όμιλο, Σλοβενία και ΠΓΔΜ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

 

Τέλος, σπουδαία νίκη πήρε η Βόρεια Ιρλανδία επί της Λευκορωσίας με 2-1 στο άλλο ματς του τρίτου ομίλου (όπου βρίσκονται και Ολλανδία – Γερμανία), με γκολ του Ματζένις στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.

 Τα αποτελέσματα στα προκριματικά

3ος Όμιλος

Βόρεια Ιρλανδία – Λευκορωσία 2-1

(30’ Έβανς, 87′ Ματζένις / 33’ Στάσεβιτς)

Ολλανδία – Γερμανία 2-3

(48’ Ντε Λιχτ, 63’ Ντεπάι / 15’ Σανέ, 34’ Γκνάμπρι, 90’ Σουλτς)

7ος Όμιλος

Πολωνία – Λετονία 2-0

(76’ Λεβαντόφσκι, 84′ Γκλικ)

Σλοβενία – Π.Γ.Δ.Μ. 1-1

(34’ Ζάιτς / 47’ Μπάρντι)

9ος Όμιλος

Κύπρος – Βέλγιο 0-2

(9’ Αζάρ, 18’ Μπατσουαγί)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ